- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
-
törölt tag
válasz
John Rose #2637 üzenetére
Gratu hozzá. Feltételeztem, hogy cseréltetek lapot az eladóval, mert az ő procija megy a másik lapban.
3800 mhz fölé szerintem felesleges menni, mert kb ez az arany középút feszültség miatt. 4000 mhz-hez (5% különbség) általában már aránytalanul nagy feszültség kell, amihez combosabb hűtés is szükséges, jelenlegi formájában viszont bőven elég a gyári zajkeltő. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
John Rose #2627 üzenetére
most gonoszleszek, esetleg bohus78 kollega tud segiteni, az ab350m-pro4 nem eppen ajanlott lap, de neki hibatlanul mukodik....
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
John Rose #2627 üzenetére
Az a baj, hogy itt igazából nincs mit tenni. Írtad hogy proci, memória le lett tesztelve egy ugyan ilyen lapban. Szépen fokozatosan lefrissítetted a BIOS-t is. Én azt mondom hogy a lappal gond van. Méghozzá olyan, amit valószínű nem tudsz megjavítani/megoldani otthon.... Nemrég volt egy tök ugyan ilyen eset itt. A fórumtársnak sem sikerült megcsinálni. Állítólag visszsváltott Intelre....
Én azt a lapot gariztatnám..... -
törölt tag
válasz
John Rose #2618 üzenetére
Leírás alapján a 3.40 bridge bios-szal kell kezdeni, ha 2xxx procis bios-t akarsz felrakni. Atyaég...
Amúgy rákeresve a hibás szériás lapról van szó, ráadásul ha tartaléknak volt félrerakva, akkor jó eséllyel a régebbi lehet. -
törölt tag
válasz
John Rose #2615 üzenetére
Azért írtam a kis szösszenetet, nehogy befuss a csőbe. Ha hétfőig vártál volna a vizesek miatt, majd kaptál volna választ, hogy 2-3 hét és 5000 forint (random számokkal dobálózok), akkor lett volna meglepi.
Ezt akartam elkerülni, és ezért is írtam a veszprémi kollégát és az első generációs topikot (bolttal ellentétben), mert még mindig gyorsabb. -
törölt tag
válasz
John Rose #2606 üzenetére
A 2200G-t alulfeszelve (1,2V környéke) használtam 3800 mhz-n gyári hűtővel húzott IGP-vel, szóval ennyi bőven belefér szerintem. Érdemes kitesztelni a legkisebb stabil feszültséget az adott órajelhez, mert sokat számít hangban. Halkabb és hűvösebb lett húzva a gyári értékekhez képest, ami a gyári túlfeszelésnek tudható be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Reklámblokkolók topikja
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- BestBuy topik
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest