- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madai95
tag
Sziasztok
R9 390 et tervezek venni, de nem tudok dönteni a gyártók közt most gigabyte van, soha többet gigabyte kártyát... Nézegettem asus-t msi-t sapphire-t , meiknek van jobb hűtője? -
Madai95
tag
válasz
SpongyaBob #38105 üzenetére
arra gondoltam hogy a 290x egy teljes értékű lapka míg a 390 nem és egy kis oc val még többet is hozhatna nekem a 290x , meg mert asus párti vagyok , leginkább rossz tapasztalataim voltak a gigabyteokkal ,de ezért is kérdeztelek meg titeket
-
Madai95
tag
Üdv Urak!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy szerintetek megéri-e egy gigabyte r9 390-et egy asus r9 290x dc2-re cserélni?
-
Madai95
tag
válasz
Omli85 #37737 üzenetére
A Crimson 16.4.2 es verziójával nekem is vokt egy érdekes gondom, két monitoros feléllást használok, nem eyefinitiben, akkor még wgy r9 270x oc 4gb kártyám volt és bizonyos youtube videóknál a fő képernyő pirosos szürkés feketés kockázódós csíkozódós szín összeállitást vett fel mindegy melyik monitoron nyitottam meg a youtube videót, mindig az elsődleges monitor csinálta ezt, semmi fagyás nem volt minden ment tovább , ha a másodlagos monitoron volt megnyitva akkor csak simán bezártam és minden oké. A megoldásra végül nem jöttem rá mert vettem egy Gigabyte R9 390 et, mondjuk ezzel is vannak gondok de csak annyj hogy gigabyte
-
Madai95
tag
válasz
GeneraL_XTX #37530 üzenetére
A Gigabyte r9 390 gaming g1 kártyáján nem lehet szabályozni a feszt ez nem tudom problémának számit-e nekem annak számit , szerintem megéri feltüntetni , hogy aki ilyet vesz az tudja hogy milyen is az amit vesz
-
Madai95
tag
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat mindenkinek
Víz csak szeptemberbe lesz igy a dc2 mellet döntöttem( félek hogy a nyári forróságban elhalálozna a kártya)Vg: milyen hátrányai vannak vagy miért rossz?
-
Madai95
tag
Üdv urak
R9 290 vásárlás előtt állok de nem tudok dönteni
van egy asus r9 290 referencia hűtéses 8 hónap garival 70 ért
és van egy asus r9 290 dc2 oc kártya 1 év garical 75 értmár egy hete csak a 290-eket hasonlitgatom össze, olvasok róluk.
Tényleg olyan veszedelmes a referencia hűtés , nagyon forró is vagy csak nagyon hangos?
Valamint szerintetek a dc2-es vagy a ref kártya "jobb"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged