-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.G.B
tag
válasz
RolEnD_ #26781 üzenetére
nekem is régebben volt egy referencia hűtéses r9 290- m amivel semmi probléma nem volt, de mikor váltottam egy dcuoc II- s hűtéssel rendelkezővel előjött egy olyan hiba, hogy a kép mindig elment és néha még a catalyst+ windows is le Crash- elt. Nálam az oldotta meg a problémát hogy a system voltage agent- t át állítottam 0,925- ről 1,005- re, ezt egy angol fórumon ajánlották, mivel sok esetben a Vram nem kap elegendő naftát és ezért leáll. Gariztatni meg nem érdemes, mikor megvettem a dcuoc II-s kártyát az is gariztatva volt előtte ugyan ezekből a hibákból fakadóan, de nálam kibukott hogy hiába lett gariztatva mert nem is a kártya volt a hibás. remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest