- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
demyen
tag
nekem is ref hűtős van, de egyáltalán nem zavar. nem vészes. egy windforce3 hűtős vga-t (280x)próbáltam ki egyik nap, hát a hangja játék alatt majdnem ugyan az volt. igaz jobban lehűtötte, de az teljesen mindegy számomra. ezek a kariknak ez az üzemi jó hőfok. felőlem 140 fokos is lehetne.,
de ha tudom, én is lecserélem majd egy jobbfajta hűtősre...
-
demyen
tag
Lehet nem ide tartozik, de szerintem valaki tud segiteni.
Most Win7 64bit -et használok.
A Mantle -hoz Win 8.1 kell, vagy az oprendszer mindegy?És van olyan grafikai dolog vagy sebesség amit csak Win 8 vagy 8.1 alatt tudok kihasználni a R9 vga-val? Ilyenre gondolok mint mondjuk a DirectX 11.2-es API, stb.
Azért kérdem mert most ha ujrarakom a rendszert már nem szeretnék később variálni.
elöre is köszia segitséget
-
demyen
tag
Itt sikerült megtalálnom.
Látni amikor megjelenik beindul a GPU, majd ha megmozgatom az egeret, befejezi, és egy idő után eltünik.
De nem tudom megtalálni sehol a Filest a gépen,zmjqddvgrx.exe lenne az, de nem találom sehol a gépen...
-
demyen
tag
válasz
westlake #4845 üzenetére
most, hogy mondod...
kipróbáltam vele a "Bányászatot, " csak kiváncsiságból, leszedtem mindent amit kellett, meg regisztráltam, stb.
Szóval elképzelhető a dolog.
Az nagy besz@rás, mert pár napja raktam mindent újra, vinyócsere miatt. (épp elég volt)Még annyi, hogy ha letörlöm a catalystot, akkor valamit nem kell még utánna valahogy törölnöm, csak mert hiába szedtem le, mikor ujra felraktam a beállitásokat megjegyezte, pedig mindent töröltem.
köszi -
demyen
tag
sajna nem oldódott meg a probléma.
letöröltem a catalystot, majd ujra felraktam,
De maradt a hiba.
megint ha nem nyulok a géphez pár perc után felmegy a max órajelre a gpu ugyan ugy. Mitől lehet? pedig minden gyárin van. első 2 hétben nem volt ilyen, most meg napok óta. Igaz azóta ujra raktam a Win-t, de gondolom ennek nincs köze.
mi kavarhat be?
köszi -
demyen
tag
válasz
KillerKollar #4706 üzenetére
rendben, megcsinálom. remélem orvosolja a hibát.
köszi -
demyen
tag
sziasztok.
Ma délutántól, valamiért, pár prcig ha nem nyulok a géphez, és semmi nem megy, semmi nincs nyitva, teljes üresjáratba--
a VGA egyszerüen felmegy teljes órajelre 947 és pörög a venti is rendesen mintha egy játék alatt lenne.
eddig a napig ilyen nem volt, mitől van ez? rohadt idegesitő, idáig nem volt ilyen, néztem, de egyszerüen nem használja semmi, csak akkor jön elő ha pár percig nem csinálok semmit, utánna ha valamit elkezdek rögtön, net, vagy bármi akkor visszaveszi 300 ra az órajelet.
Mit csinálhatok? -
demyen
tag
igazad van.
De a rendeltetésszerű használatra gondolván irtam a visszaviszem, kicserélik dolgot.
Ami itt adott.N.Ferry: ha a vga beleolvadna a lapomba alap gyári működéssel, hát nagyon meglepődnék.
De ez is garanciális dolog.
Lehet nekem idáig szerencsém volt, de elég hamar kaptam mindig uj hardvert a hibás helyett.
nem kell örök életű, (3év gar ), több a soknál. szerintem 2 is megfelelő. -
demyen
tag
de most őszintén, nem mindegy , hgy 95-120 fokos a gpu. Ha agyártó szerint igy ok, akkor mit aggódunk?
Ha meghal, visszaviszem csere, azt ennyi.
szóval nekem édes mindegy , és a hang is, mert net alatt nincs hangja, játékkta meg fülessel nyomom, igy semmit sem hallok a ventiből. -
demyen
tag
válasz
SkyS1gn #4301 üzenetére
Hát nem tudom, reális a pontok?
Bár itt a 3dmark2013-ban alap vga-val 8651 pont , nem emlékszem a 7970 mennyit csinált alapon.
3dmark 11.(alap, huzva)
http://www.3dmark.com/3dm11/7708477http://www.3dmark.com/3dm11/7660046
3d 2013
alap vgamég az 3d frissitést nem tettem fel, se az uj catalistot.
-
demyen
tag
válasz
ricshard444 #4251 üzenetére
ebben igazad lehet. Azért a MANTLE-t várom, remélem még idén megtudhatjuk mire képes .
Kicsit letesztelgetem, 3dmarkban.
-
demyen
tag
válasz
ricshard444 #4247 üzenetére
hát, játékok idáig is majd maxon mentek full hd-ba, de azért a szűrőket majd felnyomom, gondolom, ennél már nem lesz akadály.
Jó kicsit túl sokat várok, igazából ha les ténleg belátható időn belül Mantle, akkor ok, de szerintem ez nyár elött vagy max tavasz elött semmi nem lesz.
mclaren-d: na látod, ilyen apróságokra nem is figyeltem,
-
demyen
tag
egy hete megvan nekem is az uj, Giga R9 290. nem rossz, de sajna még sok hasznát nem látom a játékok alatt, 7970 után. És egyenlőre a közeljövőben se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest