- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windex
tag
válasz
N.Ferry #17749 üzenetére
Igen, teljesen új a kártya. Azóta kicsit piszkálgattam, a gyári OC progiban ha kicsit emelem a VDDC értékét (+18mV) akkor megszűnik a csíkozás. Komolyabb terhelésnél meg ahogy melegszik, magától elmúlik a dolog. Kipróbáltam másik gépben is, nagyobb táppal, de ott is ugyanez a helyzet. Futok egy kört a garanciával, nehogy hosszabb távon valami komolyabb gond legyen emiatt.
-
Windex
tag
Belefutottam egy hibás Sapphire 290 Tri-X kártyába, a Windows indításánál már szemetel vízszintes csíkokkal. Annyira sikerült rájönnöm eddig, hogy ha 1300-ról leveszem 1200 vagy 1250-re a memória órajelét, akkor már nem csíkoz. Próbáltam kicsivel több feszt adni neki, de hiába.
Sikerült még BF4-ben tolni egy kört gond nélkül, de Watch Dogs alatt pár perc után fekete képernyőt kaptam.
Jól gondolom, hogy memória hibás és emiatt vihetem gariztatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged