- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Habugi
üzenetére
Pedig ez halk működésre kigyúrt ház, nem is teljesítményre.
Lesd meg ezt a házat, szerintem brutális: [link].
Na, ez van teljesítményre, hogy a 2db 1200rpm-es 18cm-es venti telibefújja a konfigot.
Egy olyan venti is lefújja a fejem (olyat raktam be az enyémbe előre), nemhogy kettő.(#11919) daneeeeee: SilverStone RV03 állati profi ház, brutál hűéssel, és "csak" 40K újonann. Ha nem akarnék többet házra költeni, olyat vennék, vagy ami van, FT01, de az ugye inkább halk, mint erős.
(#11923) korcsi: Az összes ATI-nál így volt, amivel eddig foglalkoztam.
A Tahitiknél is így volt még. A 290-essel még nem foglalkoztam annyit, hogy minden kétséget kizáróan megállapítsam, de úgy fest, ezeknél is így van. Meg, miért pont itt találnák ki, hogy fordítva legyen. 
(#11925) GeneraL_XTX: Egy dolgot próbálnék még meg, hogy nyitott oldallal, ha kézben tartott ventivel fújod a hátulját, a procihűtőd alatt, akkor mit művel. Ha akkor is szar (sanszos, hogy az lesz), akkor tényleg úgy fest, hogy megint belenyúltál.

Ilyen szempontból jobb az Asus, hogy kis részét kijuttatja hátra. Amúgy meg ahogy 1000X leírtam már, bizonyos házakba az egyik ideálisabb, bizonyosakba a másik.
(#11926) ricshard444: Új kártyánál nem szokott rossz lenni a pasztázás.
Inkább a hűtőben lehet gyártási hiba, rosszul megmunkált érintkező felület, nem megfelelően sikerült forrasztás valamelyik hőcsőnél, nem megfelelően pontos rögzítés, ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lesd meg ezt a házat, szerintem brutális:
A Tahitiknél is így volt még. A 290-essel még nem foglalkoztam annyit, hogy minden kétséget kizáróan megállapítsam, de úgy fest, ezeknél is így van. Meg, miért pont itt találnák ki, hogy fordítva legyen. 

Inkább a hűtőben lehet gyártási hiba, rosszul megmunkált érintkező felület, nem megfelelően sikerült forrasztás valamelyik hőcsőnél, nem megfelelően pontos rögzítés, ilyesmik.