- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
válasz
watador600 #31902 üzenetére
+60 mV nem? Egyébként teljesen jó, nyugodtan használhatod. Plusz feszt akkor adj neki ha valamelyik játéknál szemetelne, egyébként felesleges.
Szerk.: Mennyi a max fesz amit így kap egyébként?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
watador600 #31889 üzenetére
Ha nem kér irreálisan sok feszt, akkor nyugodtan mehet a plusz 100Mhz 24/7-be.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Casoli #31841 üzenetére
Akkor sem lehet. DX11 nem támogatja natívan az IGP+dGPU párost (van valami program amivel be lehet fogni az IGP-t is, Virtu a neve, de az esetek 99%-ában többet árt mint használ). DX12 meg nem lesz elérhető HD 3000-en. Viszont emiatt semmi hátrány nem fog érni, mert a HD3000 harmatgyenge.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31803 üzenetére
Próbáld ki, aztán eldöntöd mennyi értelme van. Egyébként én csak olyan játékok esetén használom, ahol bőven elég a 290X teljesítménye, így még szebb a látvány azonos grafikai beállítások mellett.
-
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31386 üzenetére
Igen a gyári profil 43% körül engedi a max fordulatot 90°C-ig. Viszont a teszt 60%-os fordulattal futott, ami nem hiszem, hogy az alapértelmezett.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31383 üzenetére
Ekkora fordulaton a Tri-X is ennyire képes kb. Nincs ebben semmi különös, csak jó hűtés kell.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Malibutomi #31243 üzenetére
Én is próbáltam, tényleg pofásan néz ki. Viszont a 25-öt is nyalta elég gyakran.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Malibutomi #31199 üzenetére
Nálam nem.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31167 üzenetére
Nincs most így előttem, mert nálam nem jelentkezik. 1040Mhz GPU alapórajel nálam bőven jó, így 50 fps alá nem megy.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31165 üzenetére
Jaja, ez ilyen. Ha állítom a grafikát, mindig újraindítom a játékot.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31163 üzenetére
Akkor alt+tab, aztán vissza. Egyből megszűnik. Sajnos a játék hibája.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31161 üzenetére
Nem a v-sync bugos még? Mert én nem tapasztalom, de nála nincs is bekapcsolva.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#Morcosmedve #31052 üzenetére
Grat!
Jöhetnek a tapasztalatok!
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Malibutomi #30954 üzenetére
2x MSAA és minden very high (Advanced off), így 50FPS a minimum 290X-el 1040Mhz-en full hd-ba nálam.
Szerk.: GTA V
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
MGS V: TPP hogy fut x90/X-eken? Megvan a stabil 60 FPS 1080p-n? Az igaz, hogy csak 15.8-cal megy?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
kingpython #30640 üzenetére
A konfigodban amin szenzor van, azt ki tudod rakni. Beállítás kérdése.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Malibutomi #30267 üzenetére
Én is próbáltam, tűéles volt a kép.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
colossal89 #30253 üzenetére
MSI Afterburner. Beállítod a tetszőleges ventilátor profilt és, hogy minden indításnál automatikusan betöltse.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
ericdrawen74 #30127 üzenetére
Ha tudod szabályozni a fordulatot, akkor inkább az utóbbi.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
he7edik. #30094 üzenetére
AMD Fury/X tesztben a legfrissebb Catalyst-tal teszteltek, ahol szerepel a két említett kártya is.
Szerk.: Bocs, 970 nem.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Murdoc86 #30054 üzenetére
DeepCool Tesseract a ház nem? Ha jól látom a HDD blokk nem kivehető, és a levegő áramlásával merőlegesen van. Így az előlapi ventik sok levegőt nem tudnak szállítani. Oda mindenképp 1500rpm-es ventilátorok kellenek. Fenti helyeket is ki kellene tölteni. 2 ventilátor ezeknek a kártyáknak nagyon kevés. Phanteks vagy Noiseblocker ventiket ajánlom ha a középkategóriából választanál.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #29943 üzenetére
Szép munka Malibutomi!
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Winchester95 #29889 üzenetére
Újraindítás megvolt?
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Winchester95 #29818 üzenetére
Eredeti, legfrissebb volt kb. 2 hete. Nem tudok verzió számot mondani, mert nincs fent.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Winchester95 #29815 üzenetére
Játék megjelenése óta az első game ready driver-től a 15.7-ig kipróbáltam mindent. Szerintem a 15.7 magasan a legjobb GTA V-höz.
Szerk.: 15.7.1-et nem próbáltam, Windows 10 óta egyenlőre nincs játék a gépen.
-
CsonkaImo
addikt
Vízhűtés topicban biztos akad valaki.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Avicularia #29720 üzenetére
Írj nekik egy e-mailt, hogy mégsem kell. Még fel se dolgozták a rendelésed.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
daveoff #29705 üzenetére
Ha kifogástalan a termék akkor újra árusítható. Megnyitott doboz miatt lehet kicsit olcsóbban adják, de a garancia nullázódik. Nekem a 7970-em volt visszaküldött. Amikor vettem 120-ért mentek a Dual-X-ek, és ez az egy volt 95k a listában (iPon). Mai napig tökéletesen teszi a dolgát haveromnál.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
odorgg #29593 üzenetére
Értem. Én GTA V megjelenéskor raktam újra a 8.1-et, és szintén kiadáskor a 15.7-et. A legfrissebb driverrel tényleg szinte hibátlan a zero core. Viszont nekem az elmúlt 20 nap alatt egyszer nem jött vissza a kép. Nálam 5 percre van állítva, így rengeteg indításról van szó itt is. Mégsem tökéletes. Alapórajelen és semmi Utility nincs fent. Egyedül CCC-ben van a power limit kitolva teljesen.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Murdoc86 #29574 üzenetére
Szia!
Más a beszállító, ezért változhatnak az árak, illetve a gyári órajelek és a doboz tartalma lehet eltérő. Maga a kártya minden esetben ugyan az. Ha a Sapphire Tri-X mellett döntesz, akkor nyugodtan veheted a legolcsóbbat, nem veszítesz semmit vele. Igazából mindegyik típus bevállalható, ha a ház-szellőzés rendben és komolyabb tuningot nem tervezel. Az iPon-ról vegyesek a vélemények. Nekem eddig 2 garanciális ügyintézésem volt náluk, és elég negatívak a tapasztalataim.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
ScomComputer #29536 üzenetére
Nehéz megmondani. Lehet instabil gyári OC, user error, driver hiba, nem fér össze az alaplappal, stb... Itt fórumon még nem nagyon jelezték, de lehet csak az én figyelmemet kerülte el.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
ScomComputer #29534 üzenetére
Igen, volt már ár példa.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
#63761920 #29489 üzenetére
Crysis 3, Battlefield 4 (Mantle), GTA V, Far Cry 3-4, Company of Heroes 2, Metro Last Light és még sorolhatnám. Ezek a játékok terhelnek rendesen, de mindenképp gyári órajeleken tesztelj először. Ja, és egy-két óra intenzív használat legyen, mert 5 perc alatt ritkán jönnek elő az esetleges hibák. Legfrisebb WHQL Catalyst legyen fent.
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Lapajbacsi #29174 üzenetére
Fury X a Fiji GPU. 390X meg Hawaii, ahogy a 290X is, ugyan az a GPU.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
kingpython #29051 üzenetére
5% kb. átlagosan, legszélsőségesebb esetben is 10% maximum.
-
CsonkaImo
addikt
Üdvözlet a 390/X tulajoknak!
-
CsonkaImo
addikt
válasz
sixpak #28946 üzenetére
A kinézet szerintem teljesen jó, főleg a játszható terület méretéhez képest. A teljesítmény remélhetőleg a korai hozzáférésnek köszönhető és ahogy halad a fejlesztés, úgy jobb lesz az optimalizálás is.
Kicsit olyan mesebeli a kinézet, ahogy azt az UE-nél megszokhattuk, de szvsz nem ronda: [link] [link] [link].
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Valaki próbálta már az ARK: Survival Evolved-et 290/X-el? Hogy fut az UE4 a Radeon-on?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest