- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Malibutomi #18346 üzenetére
En is pont ezeket nezegettem most. Itt azert az osszesitesben eleg szepen meguti az AMD-t. Ahogy no a felbontas, ugy csokken az elonye. Multi monitornal mar teljesen egal(nekem ez jo
), es ugye itt a min FPS-eket nem latjuk, pedig ott meg vannak gondjai a magasabb felbontasokon.
E szerint a 290X Lightningot olyan £260 korul kellene arulni, ami olyan 104k.Kivancsi vagyok, lesz e annyi. Ezeket a teszteket a disztributorok is latjak, es szerintem meg most is elemzik.
players111: Marketing szempontjabol nem lehetne magasabb aron adni, sot, ennek igazabol meg alatta kellene lenni. Szerintem ami itt negativ tenyezo lehet az arcsokkentesben, azok a minerek. Mindjart nem olyan nagy osszeg kiepiteni egy 8 VGA-s banyagepet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Malibutomi #18343 üzenetére
Meg csak egy hozzafuzni valo a GTX970-hez, mert nem ide illik.... Sajat maguknak is mattot adtak, mert igy kinek kell a 980-as olyan artobblettel? Most nezem az EVGA ACX £265, elso ref. 980-as meg £440. Az is nagy marha, aki arra kiad plusz penzt.
Itt meg nem latszik a boltokban az AMD-s arcsokkentes. Orom az uromben, hogy ebayen a hasznaltak kozott mar nagyonis.Kozben lecsekkoltam a Kraken-t, es nem vagyok biztos benne, hogy a fej eler a VGA ig. Ez meg meg egy lutri lesz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Malibutomi #18341 üzenetére
Igen, de ennek fenyeben tenyleg kell majd az az arcsokkentes... Most egy spec hutos GTX970 kb £280, mig egy 290X £300 korul van. Igy nezve az a £190 amit kiadtam, meg nem olyan sok, de eppen a hataron van.
Arverseny van, ami jo, mert vegre jelentosen lejjebb tolta a 290X-ek arat.mod: Eleg sokaig volt olyan, hogy 6 mag huzva, plusz neha 3db VGA. Egy-egy tesztelos napon pedig lazan elment sok kw. Es hozzateve azt is, hogy nalam a gep majd 24/7 ment.
Egyebkent itt a sporolas merteke kicsit tobb mint 160W. De ez az utcso szempont, ellenben ez is szamit abban az esetben, ha fej-fej mellett van ket vga, es nem tudok donteni. -
MPowerPH
félisten
Ahogy nezem, a GTX970 is eleg acelos lett, ott liheg a 290X nyakan, az OC-s valtozat pedig elotte van, meg magasabb felbontasokon is. De ami a legdurvabb, hogy fele annyit kajal.
Valamit nagyon eltalaltak, mert meg multi monitor alatt is tartja a lepest, pedig ott eddig gyengultek az NV csucsmegoldasai is, es nalam is eszreveheto volt, hogy a ref. 290X is tartotta a Ti-t.Mindegy, egyenlore csak erkezzen meg, 1 hetig elleszek ezzel is, aztan majd kiderul, mi lesz a sorsa. Kezd elkeseriteni, hogy annyire pazarloak az AMD-s kartyak. Eddig nem zavart, mert nem en fizettem az aramot, ellenben most mar tudom, mit is szamit egy-egy kajasabb gep a haznal.(1ev alatt 44k-t csokkent az aramszamla otthon) Es azert a fele akkora fogyasztas meglatszik a szamlakon.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Cseneles #18318 üzenetére
Na igen, pont e miatt az ertekek miatt, es az itteni tapasztalatok(en leszek akkor ezek szerint itt a 3., akinek ilyen van) miatt mentem bele ebbe. Az elso ketto 290X, referencia, majd az MSi fele hutovel nagy csalodas volt.
Szep.
Azt nem tudom, hogy ebben milyen potencial lesz, de igazabol ha tudja az 1150MHz-t allandoan, akkor azzal elegedett leszek.
Egyebkent lehet atcserelem a ket blokkot, es a procira rateszem a H90-et(szerintem boven eleg lenne neki... ), a VGA-ra meg az X60-at, ami talan kicsit meg jobban lehuti.
-
-
MPowerPH
félisten
Matol en is ujra egy 290X tulaja vagyok. Remelhetoleg ezzel a fabrikalt hibrid hutessel mar nem lesznek olyan problemaim, mint regen.
Most mar csak meg kell erkeznie... -
MPowerPH
félisten
Vajon ez a megoldas tenyleg jo lehet? Erosen gondolkodok vagy a 290X-en, vagy a GTX980-on. Egyik esetben az ar, ami visszatart, igaz egyes helyeken 40% elonye is van, kevesebbet is fogyaszt, nem melegszik, borzalmas tuningpotencial van benne. Vagy a 290X, ami kb. 2/3-ad annyiba kerul ezzel a hutesi megoldassal is, bar OC igy se nagyon van, ahogy eddig tapasztaltam, de legalabb nem melegszik.
-
MPowerPH
félisten
válasz
GeneraL_XTX #13293 üzenetére
Mi a gondod vele?
Nem tudom merjek e 290X-be ugrani, mert vegyesek a velemenyek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
mcwolf79 #13258 üzenetére
Attol meg a kartya valamiert visszveszi az orajelet, ami ezeket a mikroakadasokat okozza.
A hiba mindenkeppen fennall majd az utan is, hogy csokkentett a reszletessegen. Egyebkent nekem 3 kartyaval(2-vel is) hiaba volt min. 40FPS-em mindenhol, nem volt folyamatos a kep. Tehat a tobb kartyas rendszer szamokban segit, csak szamolni kell a folyamatos mikrolaggal, ami teljesen lerontja az elmenyt. Egyebkent ez, es az FC3 volt a masik, ahol e miatt szenvedtem. Masban mindenhol OK volt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #13218 üzenetére
Ez lehet. Valszeg ezert nem fogok most valtani. Pedig csak sikerult lebeszelnem, £285 lett volna a vege.
Probalgatva azokat, amikkel mostansag jatszani fogok, boven birja a 280X is az eyefinityt.(rFactor 2, Corsa, FC3) Baromi jo kartya lett. Mondjuk az nem kizart, hogy nem passzolom el, mert az OC nullas, kell valami, ami megy 1250 legalabb. -
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #13200 üzenetére
Dehogy... Van eleg jo osszehasonlitasi alapom. A 7990 foldbe dongolte Nalam, le vannak mentve az eredmenyek. Egy valami szol a Ti mellett, az pedig az OC. Egy jobb peldany siman tudja az 1250MHz-t is 24/7.(nekem ennyire volt belove) Ellenben ami hatranya, az az, hogy csal. Kepminoseg messze elmarad az AMD kartyaktol. Vagy nem eleg eles, vagy siman nincs ott. Igy persze konnyu jo FPS-t osszelapatolni. Kep is fakobb...
Jo kartya, de kozel nem ekkora durranas. Azert jo lenne most a 290X, lenne osszehasonlitasi alapom.
-
MPowerPH
félisten
Sapphire TRI-X R9 290X, nem az OC. 110k-ert milyen vetel? Feszultseg allitas itt is elerheto?
Eladtam a 780Ti-t, 280X pedig nem tul izmos a 3 monitorhoz.
-
MPowerPH
félisten
Hali! Aki hasznal 290X-et, megeri most beruhazni egy ref. hutos valtozatba, 103k korul lenne az ara.Most nezem, otthon azert olcsobbak a mezei darabok. Szal nem.
-
MPowerPH
félisten
Azert ha jobban megnezed, akkor min. FPS nehol sokkal alacsonyabb az regebbi Intel cpu-on, es az osszes AMD-n egyarant.(vedd a 4670K-t alapnak) Es itt meg nincs feltuntetve egy 3770k vagy 4770k. Pluszban ez egy 7970GHz -el keszult. A 290 azert joval erosebb VGA, igy erosebb procit is igenyel.
Pl. Crysis 3-ban nem mind1, hogy 29 vagy 22 a minimum, hiaba az atlag kozott csak 3 a kulonbseg.290 eseteben ez az arany meg rosszabb lenne...
-
MPowerPH
félisten
Ez igen. 3db 12v-s ag, amibol 2db a VGA-t, 1db a cpu-t szolgalja ki. 408W-ba pedig lazan belefersz meg a Phenommal is.(mas kerdes, hogy en ahhoz a cpu-hoz nem vennek ilyen eros vga-t, mert rettentoen visszafogna, allando cpu limittel kuzdenel, foleg FHD-ban, alatta meg pfu...)
-
MPowerPH
félisten
válasz
ritterkrisz #6981 üzenetére
Hozd el, es eloszor probald ki valakinel. Ha OK, akkor vegyel egy tapot. Ha nem, akkor bizony rugdosni kell a boltot.
De a kepi hibakat tovabbra sem tudom ennek tulajdonitani. Ahogy irtak, akkor latok ilyeneket, ha valami tul van huzva. Mondjuk irtad, hogy a Tied alapbol OC-s, biztos ezzel egyutt meg tobbet is eszik ,mint a referencia. Ha a boltban OK, akkor tenyleg erdemes lehet gyorsan kiprobalni valakinel.Fail3D!: Pont ez az, hogy a 450W eleg lenne, egyseges 12V-s aggal, amin letud adni 449W-ot.(mint a mostani modern tapok.)
-
MPowerPH
félisten
válasz
ritterkrisz #6971 üzenetére
Na varjal csak... A 290 53W-al tobbet beker atlagosan, mint a 780. Maga a power az eleg, mert az altalad hasznalt rendszer szerintem 300W korul eszik max., konnektorbol. Ahogy nezem, a 12V ket fele van bontva, 25A es 18A agankent(ez se jo...), de osszesen csak 30A(meg rosszabb), tehat 360W, ami a rendelkezesedre all, ha az agak nem korlatoznak, ami keveske. Szerintem is itt lesz a baj... Bar azzal a kepi hibaval nem tudom osszekotni.
Hogy kototted be, emlekszel ra? -
MPowerPH
félisten
válasz
SimonYana #6845 üzenetére
Pont akartam mar irni... Szanalom amit itt par ember muvel, es meg csak ki sem tudja probalni, csak az interneten kotoraszik, es remenykedik, hogy nem valami bug, hanem tenyleg csalafintasag.
Egyebkent a BF4 jelen allas szerint egy kesz katasztrofa, mar ez elott is az volt. Foltozgatjak, de eddig talan csak artottak vele. Valamit nagyon elszurtak. Eloszor azt hittem, hogy csak a Tri CF az oka, hogy laggol neha eleg durvan, maskor meg sima. A pikulat... 280X-el ugyan ez. Betettem haver GTX780-asat, ugyan ez....
Kar volt igy kiadni. -
MPowerPH
félisten
válasz
ritterkrisz #6264 üzenetére
De, az konnyen megeshet. Ez esetben gyorsban csinalj egy win reinstall-t, es nezd meg ugy. Ha ugy is hibas, akkor nincs apellata. A gyartoi referencia ertekeken nem mukodik megfeleloen, folosleges ilyenkor orajelcsokkentessel, avagy feszultsegemelessel kiserletezni.
Ha megjon vegre a Mantle, akkor alatta valszeg hasznalhatatlan lesz a kartya, nem fogja birni azt a terhelest. -
MPowerPH
félisten
válasz
ritterkrisz #6252 üzenetére
Ha friss a kartya, akkor azonnal illene cserelniuk, vagy jarna az azonnali penzvisszafizetes. Erre utaljal is, mert hajlamosak megfeledkezni rola es varhatsz heteket is akar.
Gyorsan olvasd el, mert mindjart jon radi, es torli.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ritterkrisz #6248 üzenetére
Memoria. Kukas.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #5918 üzenetére
Persze. Drivert szerintem ki lehet zarni, legalabbis ha elotte midnen okes volt masik usernel. Szuz Win, friss driver fel, ennek jonak kell lennie a masik helyen is. Szoval csak inkompabilitási problema lehet... Pedig ahogy elnezem, minden tovabbi nelkul mennie kellene a CF-nek abban a lapban is.
SimonYana: Latom... Overclockers-en hajtanak paran ilyen kombot, probalj meg ott rakerdezni, hatha tudnak valami okosat mondani.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Malibutomi #5832 üzenetére
Megkerdezhetem, hogy a 11-es alatt mit megy, persze Extreme beallitassal?!
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #5796 üzenetére
Ez addig lesz igaz, amig a fejlesztok 80%-a nem all be moge. Szerintem 1 ev, es ez is bekovetkezik.
Montesantos: Csak egy AMD VGA, egy driver, es egy alkalmazas, ami tartalmazza a kodot.
-
MPowerPH
félisten
Toljon mar valaki egy 290-es eredmenyt is ugyan ezekkel a setupokkal, hasonlo orajelen plz.
Abu vegre nyilatkozott a Mantle -rol...igaz lehet nem jo topicban.
Ha ez igaz, akkor az i7 is megy a lecsoba, helyette johet a Kaveri.
-
MPowerPH
félisten
válasz
daveoff #5679 üzenetére
Pont akartam linkelni. Szerintem borzalom... Quiet modban gyorsabb a kartya, mint performance-ben...
Macka: Mivel nem valogatjak, ezert ezen teren nincs is mit csodalkozni... En alapjaban veve sokkal erosebb teljesitmeny vartam a 50MHztol, es az erosebb hutestol. Erre ugyan az van, mint a ref. hutos megoldasnal, valamiert perf. modban inkabb csak visszalepes van.
-
MPowerPH
félisten
válasz
SimonYana #5657 üzenetére
Eleg csak ugy nezni, hogy vizezett 290 CF odaveri a sima leghuteses 290X CF-et.(mar alapon is), es akkor meg nem beszeltunk arrol, mekkora lehetosegek nyilnak meg 24/7-es OC teren. De ugye ez csak akkor jatszik, ha van kiepitett vized, es csak a blokkokat kell megvenned.
ricshard444: TDP limitet azert gzorsan kijjebb lehet tolni.(bar nem tudom ezeknel mukodik e) Pluszban ugye a 290 es 290X TDP limitje elviekben megegyezik. Jatekok alatt 30, maximum olyan 50W-al kevesebbet kajal a sima 290-es, igy ott meg a TDP limit miatt se kell ugy aggodnod, mint az X verzional. A vizezve birja az 1150-1200-at 24/7, akkor azzal azert szepen agyonuti a folyamatosan throttlingtol szenvedo X-eket.
-
MPowerPH
félisten
válasz
KillerKollar #5583 üzenetére
Menj be a registry -be, es keress ra erre: "EnableUlps" ,es a hozza tartozo erteket rakd 0-ra.
Malibutomi: Es amint latom ez egy sima 290-es... Az X version ugye meg ratesz erre is egy lapattal. En ezzel a CF-et csakis vizhutessel vallalnam be....
-
MPowerPH
félisten
válasz
DieHard #5578 üzenetére
Az a baj, hogy keves a hely... Mindenkeppen meleg levegot fog szivni a 2. kartya, ventiprofiltol fuggetlenul. Az alatta levo nyak homersekletevel nem tudsz mit kezdeni. De ez igazabol nem lenne problema... Csak a 290 -nel az, mivel egyebkent is eleg forrofejuek, es ha 10 fokkal melegebb, mar azzal is a hatarra kerul.
-
MPowerPH
félisten
válasz
KillerKollar #5568 üzenetére
Masok is szivnak ezzel, sok 7990 tulaj is kb. ugyan ezt irja... Biztos van vele nyug, de ha az ember leul, es utana keres, akkor azert nagyjabol ki lehet loni a hibakat. Na persze miert legyen ez elvaras az AMD reszerol minden felhasznalo fele?
Egyebkent: ULPS off, mert tud meglepit okozni. Nekem ez is elofordult, amit leirtal, de siman csak miatta jott a stuttering. Vsync eseten pedig frame pacing off, es minden ok lesz.
De kosz a leirast, hasznos volt. Magyaran ugyan azok a problemak, mint az elozo generacional. Ennek tudataban azert en lazan be mernem vallalni. Egy dolog miatt nem, az pedig a homerseklet.... Mert OK, hogy az also kartya elvan, csak a felsovel szerintem nem tudnek mit kezdeni. Foleg az after hutesek megjelenesevel az osszes felulrol erkezo meleg oda vandorolna, ami nem tul jo a hutesi hatasfokot nezve.(20 celsiust is jelenthet egy ilyen, ami ebben az esetben durva orajel visszvetellel buntetne a kartyat.)
-
MPowerPH
félisten
válasz
DieHard #5511 üzenetére
Persze. Mostanaban nem talalkoztam driver problemaval, szoval en ettol nem tartok.(meg kesik eleget, remelem ennek oka mindket oldalon az foltozgatas) Az mas kerdes, hogy lehet az osszes kartyaval fagyni fog a Mantle, mert egyik sem birja majd azt a terhelest.
(vigyazz az offal, a driver mint temakor nem tartozik a topic temajahoz, nagyteso meg figyel)
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #5505 üzenetére
Szerintem egyutt a patch-el fog megjelenni, persze mint beta. De jo lenne mar latni, mert elmegy a 7990-em, es pont a Mantle fogja meghatarozni, hogy mi lesz boltolva helyette.
-
MPowerPH
félisten
Pont en is azt nezem... Atlagban +£100, ami jelentos, es indokolatlan.
Devid_81: NV oldalrol azert nem ennyire egyertelmu... Szvsz a 780, es 780Ti kozott eleg sok kulonbseg van. Ahol a 780 mar elfogy, ott a Ti meg boven eleg. Szoval ha nem akarsz multi gpu-t, akkor azert ott egyertelmu a dolog.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Mr Bond 007 #5156 üzenetére
1920x1200 mai szinten mar nem nagy szo, meg szep, hogy ott nincs problema.(azt egy kozepes szintu vga-nak is tudnia kell gond nelkul, foleg latva, hogy az APU-k hogy fejlodnek) De ezeket a kartyakat nem arra a felbontasra terveztek, ezert a 4GB memoria, es ezert a nagyobb kraft. De boven keveske, mert 1440p -ben mar sok helyen keves, nem beszelve a 3 monitorrol, vagy ugye a 4k-rol, aminek meg 1 evet adok, es elerheto aron hozza lehet majd jutni(csak jelenleg nincs olyan VGA a piacon, ami rendes reszletesseggel meg is tudna hajtani). Szoval rohadtul nincs ez igy rendben...
Erre lesz megoldas a Mantle, es ezt is a Fusion vonalnak lehet koszonni, ez mar annak a gyumolcse lesz.ChME: En irtam. Szerintem kellemes meglepetes lesz, jobbra szamitok, mint az MSi eseteben pl.
-
MPowerPH
félisten
De itt se jobb a helyzet egyebkent. Gigabyte WindForce is elerheto egyebkent, 11 fonttal dragabban adjak, mint az MSi-t. Igaz, valszeg joval olcsobb lesz, ha nem csak par darab lesz keszleten.
Powercolor PCS+ jan 31, HIS IceQ jan 24, Asus DirectCU II jan 17, Sapphire Tri-X jan 17. De mindegyikre van rakat elorendeles, szoval nem hiszem, hogy sokaig lesznek elerhetok. -
MPowerPH
félisten
válasz
daneeeeee #5086 üzenetére
Pont azert...
A ref. huto kifele nyomja a meleget a hazbol, mig ezekkel a custom megoldasokkal bent marad. Es ugye a felso kartya szivja azt a levegot, amit az also kitol, pluszban meg kap a nyakrol is plusz hot. Ezert jo az ilyen felallasnal az oldalso ventit szivora rakni. Igy a meleg egy nagyobb resze nem jut el a felso kartyaig.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Tomdriver #5036 üzenetére
Elmeletben eleg. Ez a 3 monitoros dolog erdekes egyebkent. Extra nagy felbontas, gondolna az ember, hogy ott mar nem a cpu a korlatozo. Es nem igy van.... Nekem 4GHz-rol 4.45GHz-re emelesnel no az FPS, nem is kicsit. A 3 monitoros felallas a procit is jobban terheli, mar volt errol szo.
Malibutomi: Hol a GPU reactor? Egyebkent ugyan az... Hiaba lightning, amig nem valogatjak ra a GPU-t, addig rakhatnak ra akarhany tapcsatit es fejlet VRM-et, lutri marad.(na persze a plusz kraft extreme kornyezetben jol jon)
-
MPowerPH
félisten
Nem az R9 elso szeriajara. Igy gondoltam. Mikorra tenyleg beerik az a Mantle dolog, es a jatekok tobb mint 50%-a ki is hasznalja, addigra mar nem 290X lesz a csucskartya, hanem annak egy ujabb generacioja.
Egyebkent a BF4 csak egy patch-et kap, ami szerintem messze nem hozza ki azt, ami a Mantle-ben valojaban rejlik. Erre meg csak tech demok vannak, ugye azokat meg nem lathatjuk.
-
MPowerPH
félisten
Az a gond, hogy ez csak 1db game. Ez a Mantle meg nem az R9 -nek szol, hanem majd egy kov. generacionak. Egy jatekkal nem lehet megvaltani a vilagot, a tobbi pedig meg nem most jon. 1, 1,5 ev kell meg ennek.
Egyenlore a Ti nagyon ott van a szeren mar alapon is, es akkor meg az orajelekhez hozza sem nyultal. Raadasban annyira nem is draga, ha megnezed, custom huteses 290X-ek mennyiert mennek. -
MPowerPH
félisten
válasz
Malibutomi #4632 üzenetére
Szokasos osszeallitas. En az XFX-re leszek meg kivancsi kozelebbrol. A 280-on eszmeletlenul jol muxik az a tipuso hutes, es meg 100%-on is roppant csondes.
-
MPowerPH
félisten
Leakcioztak a 290-et, most mar csak 300 font.
-
MPowerPH
félisten
Nektek muxik rendesen az uj 13.12 WHQL? Nekem telepites utan azt adja ki a gpu-z es a ccc, hogy 13.8. BF4 szinten figyelmeztet. Whathefuck?
-
MPowerPH
félisten
válasz
daveoff #4238 üzenetére
Szanni? Mire? Karacsonyra raktam ossze a gepet, 290X CF lett volna az alapfelallas, custom hutessel. Mutass mar egy helyet, ahol jelenleg tudok vetelezni egyet...
Mint mondtam, en megoldottam. 7990 melle kerul egy 280X(szinten nevetseges 180-ert). Ha ugy sem birja, akkor leontom benzinnel, es felgyujtom.Maradek penz meg megy felre vizhutesnek. Januarban szepen elkezdem osszerakosgatni, es tobbet nem kell fuggni a talicskara valo ref. hutesek miatt.
Ha nem erdekelne a kepminoseg, akkor nemhogy az MSAA-val nem torodnek, de meg a gamer pc-t is kidobnam. 50"+ TV, es konzol. PC-n butitott minosegben jatszani?!Malibutomi: Itt az arak rendben vannak. 290 314 font, 290X 414 font Persze ez ref. overen van elorendelheto statuszban DCII Asus X, 500 penzert. Az viszont meredek...
-
MPowerPH
félisten
válasz
daveoff #4232 üzenetére
A keplet megint csak egyszeru. A 290X CF-ben jelenlegi allapotaban felejtos, es nem akarok megsuketulni sem. Tehat csak single felallas johetett volna szoba, az meg keves, es akkor irrealisan draga is volt, tekintve, hogy a 7990 340 font volt+pk, es cserebe kaptam egy nem kis tobblet FPS-t, ami meg igy is keveske.(nekem atlagosan 10FPS plusszom van BF4-ben a 290X rendszerhez kepest, azert nem ertem, hogy produkalhat olyan FPS-t...vagyis tudom, butitott graffal) En remelem megoldottam a dolgot, uton a 3. GPU, amivel mar mennie kell mindennek gond nelkul.
MastR: Es ezt miert linkeled? PH-rol van olyan, akinek 4k-s monitora/tv-je van? Ez a kerdes szerintem meg 1 ev mulva is valid lesz.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
SkyS1gn #4227 üzenetére
Latok, foleg az effektekben.(piszok kenyes a szemem, ez a vesztem...) MSAA meg nem is kerdes. Rakd at egy monitorra, ugy birja az MSAA-t. Nezd meg nelkule, es aztan rakd fel 8X-ra.
Igen, a Mantle. Kivancsi leszek... De annak is csak akkor lesz ertelme, ha lesz mogotte rendes tamogatas.
-
MPowerPH
félisten
válasz
SkyS1gn #4224 üzenetére
Nem... 3-al, rendesen beallitott grafon, nem csoro uzemmodon.
Amit mondtam, azert van az MSAA, hogy bekapcsold. Adj neki egy 4x-est, es a grafikan se sporolj. Aztan majd gyere vissza az FPS-el.
Nem a kartyak hibaja ez, hanem a fejlesztoke. Pedig a BF4 meg annyira nem is veszes. Crysis 3, Far Cry 3 egy uber hulladek.Ulj le, 1-es!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Malibutomi #4176 üzenetére
De, annyin lesz. Itt kint is annyira van pozicionalva.
Cris99: Nyomjal ra egy komolyabb minosegu grafot, es megfekszik.
Eleg neki csupan egy 2xMSAA. Be kell vallani, kevesek ezek a VGA-k onmagukban ehhez a felbontashoz, persze ultra grafon. Nekem a 7990-el pont ez a problemam, igaz x1200, de az mar nem sok plusz pixel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Motion_Blur #4055 üzenetére
Jaja... Mondjuk meg igy is olcsobban kijon a 290X, elorendelessel.
-
MPowerPH
félisten
Mar akartam kerdezni, eleg sok tulaj van mar itt a topikban. 290 -290X OC potencialban mennyire allnak kozel egymashoz?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Malibutomi #3699 üzenetére
Attol fugg, milyen felbontason jatszik...
-
MPowerPH
félisten
válasz
->Raizen<- #3618 üzenetére
OC-t nezz man, kivancsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest