Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
LC = liquid cooled
A listát amúgy nem én írtam, lusta voltam visszakeresni de itt a topikban írták a forumtarsak már többször is, legutoljára a legrészletesebben talán Shkiz0 forumtarsunk fejtette ezt ki
Igen, Sapphire azt takarja. Kettő verzió van belőle, külsőre nagyon hasonlítanak, az LE az Limited editiont takar, a különbség a hutobordak kialakításában van (az LE vaporkamrás), tehát ezt kívülről nem nagyon látod, amit könnyebb kiszűrni, az az, hogy az LE-n 3 db tapcsatlakozo van, míg a sima verzión 2 db. De képekbol nem érdemes kiindulni mert több helyen láttam már hogy rossz képeket tettek fel (pl LE képekkel hirdették sima verziót alzán pl).
Tápnal az a kérdés, hogy a 12W-s ágon mennyit tud leadni, van, ahol a 12w ág szét van szedve 2 részre így a teljesítmény ketté oszlik, a te általad említett táp nincs szetvalasztva (ez a jobb) tehát single Rail, es 696W-t tud leadni, annak elégnek kell lennie.
Mondjuk ha nagyon régi a táp akkor nem biztos hogy erre kötnem a vegat, de a teljesítménynek elégnek kell lennie.
-
micafighter
nagyúr
-
lacus83
senior tag
Alapvetően 580 topikban azért nem kaptál meggyőző választ mert valszeg nem tudják hogyan is veselkedik a Vega. A kérdés már itt közelebbi, de szerintem kaptál is választ,az más kérdés el is fogadod e
De valóban nem árt erősebb CPU, de ez tényleg játék válogatja. BF pl annyi CPU erőt fogyaszt amihez csak hozzá fér -
OgreImre
senior tag
A 100-120k különbözetet kicsit soknak tartom. Ennyit - szerintem - nem ér meg a váltás. Most volt akció, igaz külföldről lehetett 150k körül Vega 64-et venni, na az megérte. A kihajtás meg tényleg játék függő, de egy egészséges tuninggal (4.5Ghz) nem lehet gond. Ha mégis kevés lesz akkor mehet a lapba egy E5-1650v2 6/12, az biztos elég hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest