-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
válasz
Enigma1945 #48934 üzenetére
Hello, megoldottam nagy nehezen chatgpt baratunknak hala, most mar a rendes gyari bios van fent 1284mhz-en.
És parancs sorosan sem akarta engedni, mas ssid miatt, de eroltettuk a dolgot, plusz parancsokkal, es regebbi ati flash programmal, mert az uj nem engedte sehogy a masik ssid miatt.amugy nem volt nehez, a chatgpt szajbaragosan leirta mit hogyan csinaljak
amugy siman megeri az a 8 ezer huf hogy a premiumot hasznalhassam a chatgpt-bol, mert tenyleg hetkoznapi dolgokban baromi hasznos! -
n0is3es
aktív tag
válasz
Enigma1945 #48928 üzenetére
Subsystem Id:1DA2 E387 e szerint rx 580 8gb vbios van a kártyádon
Csak nem értem 570-re hogy tettek 580-s biost
-
Lacccca87
addikt
válasz
Enigma1945 #48925 üzenetére
Nincs rajta veletlen bios kapcsolo? Ha van nem tudom az okozhatja e hogy nem sikerul az iras, mert pl az egyik bios irasvedett. Helyedben megkerdeznem az eladot tudott e ezekrol a problemakrol.
-
n0is3es
aktív tag
válasz
Enigma1945 #48925 üzenetére
Akkor irány egy szaki, bios chip leszed újraír visszatesz
Jobb ötletem nincs
-
plömplöm
őstag
válasz
Enigma1945 #48922 üzenetére
nem
-
válasz
Enigma1945 #48918 üzenetére
Amint módosítod a biost már nem gyárinak minősül. Valaha évekkel ezelőtt volt bányászat téma, vmi kmdagpatcher vagy mi a neve, azzal kellett a drivert patchelni hogy működjön.
-
Enigma1945
őstag
válasz
Enigma1945 #48915 üzenetére
ennek a gyari 1366 megmondom oszinten ez szerintem tul magas, mivel egy kartyan se lattam ilyen magas erteket, es szerintem nem birja azert lepked ki mindenbol
probaltam 2 programmal is most modositani a kartya orajelet, sikerult is, de akkor meg a driverek nem mennek fel! kesz orulet
a techpowerup oldalarol meg egyik bios se megy fel nem engedibobalazs: a gyari biost raktam be, szerkesztesre, es csak az orajelet modositottam ugy se jo?
Viktor77 #48916: Igen ez az megneztem az sku-t is de hol tudok itt biost letolteni hozza?
-
válasz
Módosított bios nem lesz olyan mint a gyári, mert nincs aláírva. Gyárit rakj fel.
-
Viktor77
titán
válasz
A 66 nem lesz kevés? Én csak olyan verziókat találtam amiknek max. 1284 az órajele: [link]
Nézd meg az SKU-t a kártyán, abból tudni fogod melyik a tiéd. -
Viktor77
titán
válasz
Enigma1945 #48913 üzenetére
Ha nem megy fel, akkor Adrenalinban vedd vissza az órajelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged