- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
Vektast #28853 üzenetére
Szerintem nem kapja meg senki meg jo ideg ezeket a vegleges kodokat
Sajnos a procid lesz most mar ami visszafogja az egeszet.
Nem tudom szerver procikat lehetett-e tuningolni, de azok a procik (1366-osokra gondolok) szinte mind mentek 4.0-4.2GHz-et, nem valtja majd meg a vilagot a proci tuning de nagyon sokat segithet a Te esetedben -
válasz
Vektast #28853 üzenetére
Tényleg nem akarok hülyeséget írni, de mintha úgy lenne, hogy az AMD driver DX11 alatt egy szálat terhel (ebben ugye nem erős a procid), míg a zöldek 2 magot/szálat is befoghatnak, így hiába van több magod, szálad, piros kártyánál a gyengébb egy szálas teljesítmény miatt hátrányban lehetsz.
De majd jön okosabb és megmondja a tutit, ezeket már nem tudom hol olvastam.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Vektast #28845 üzenetére
Én két bench -et gyorsan lefuttattam RX580 -al.
Szemre tetsző, számomra optimális beállításokkal:
Ha mindent maxom szeretnék futtatni 1080p -ben Vega56 kellene minimum, de kompromisszumokkal jó a RX580 is. A legtöbb játék esetében nagyon kicsi a különbség Ultra és a High beállítások között.Ezért is elég nekem a RX580.
-
válasz
Vektast #28847 üzenetére
Nem ismerem ezt a procit, de jó régi, 8 éves architektúra, nem túl magas órajel, lehet kevés a kártyához.
Legalább is DX11-ben az AMD-nél van némi driverből fakadó overhead, ami a gyengébb prociknál kiütközik, lehet ez van nálad is. Már ha jól tudom, tapasztalatom ilyen téren nincsen.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Vektast #28847 üzenetére
Igen, biztos az AMD-s kódot árulják, de sajnos akinek nincs a gépben az akcióban szereplő kártya valamelyike az úgyse tudja felhasználni, el se fog jutni a játékokig, mert hardverhez kötött az aktiválás.
Én ~2év 1060 6gb után vettem egy rx590 nitro+ SE-t, nem azért mert sokkal nagyobb előnyt vártam tőle, hanem mert megtetszett és mégis csak 8GB meg zsír új modell, de nekem se jött be 102 ezer ft-ért, úgy éreztem ez nem előre lépés így 2018 legvégén, 2 nap után visszavittem. Inkább vettem aprón 110ért egy evga 1070et (OC esetében ugyanúgy kék-halál nekem is, de ezt hagyjuk mert valszeg te se értesz hozzá igazán, meg én se)
Biztos jó kártyák ezek, főleg annak aki most vált valami sokkal gyengébbről, meg kicsit többet kell vele foglalkozni úgy tűnik. (de én már nem is nagyon merek írni semmit, mert csak kioktatnak mindenütt) -
Devid_81
félisten
válasz
Vektast #28847 üzenetére
Megkellene nezni mennyire hajtja ki az a proci ezt a VGA-t foleg ha FHD-ban jatszol.
Monitorozd jatek kozben a VGA kihasznaltsagot.A jatek igenylo kodot en is megkaptam, aktivaltam es ott is van a mailban amit kapsz ezek utan, amint elerhetoek kuldik a cd key-t a jatekokhoz.
Ezek a jatekok meg 3 honap 'tavolsagban' vannak...kb hivatalos release date elott kellene megkapjuk a kodokat magahoz a jatekokhoz szvsz. -
válasz
Vektast #28845 üzenetére
A szöveg szerint akkor küldik a kódot, amikor elérhető. Mivel még nem jelent meg a játék, gondolom nem tudnak kódot se küldeni, majd megjelenés körül.
Procid amúgy milyen?
Nálad valami bibi lesz, tpu tesztben kicsit más számok vannak, az oldal meg nem vádolható AMD pártisággal.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest