- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gyuri27 #10297 üzenetére
Utólag, országba belépéskor már nem kell fizetned. Mert a kereskedő felszámítja az áfa különbözetét. De ez egy elég bonyolult dolog, mert nem minden kereskedőre vonatkozik, forgalomfüggő. Az amazon bőven a forgalmi határ felett van. Tőle csak magyar áfával vásárolhatsz.
-
menpee
aktív tag
válasz
Gyuri27 #10297 üzenetére
Nekem is mindig rádobta a 2%-ot, ami a német és a holland áfa különbözete.
Eu-n kívüli például Kína ugye. Ott beírják minden szirszarnak, ajándék, 22€ alatti érték, csak csússzon át a vámon, utána már nem nagyon érdekel senkit. Az ÁFA itt már szürkébb persze.
(#10299) havenday: Intel proci automatán letiltja az IGP-t, ha dedikált kártyát is érzékel a rendszerben. DX12-ben van lehetőség az IGP számítási teljesítményét is bevonni elméletileg, gyakorlatilag meg aki ahogy megírja a programját, úgy lesz.
Váltogatni maximum notebookban hallottam, ahol tényleg fontos az üzemidő sokszor (Optimus). -
PlayMax
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9920 üzenetére
Vannak tesztek bőven a neten lehet olvasgatni, én addig megveszem és kiprobálom ,meglátjuk ki lesz az okosabb.
De ha kell állok elébe ,csinálok nektek teszteket is ,ne csak a szám járjon.
Bemutatom mennyire vagyok hiteles!Valoszinű mi hamarabb be is bizonyosodik ,ki is igazán a bohoc.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Gyuri27 #9907 üzenetére
Figyi ,van 4gb-os GT630 is,biztosan combos kártya ,bírja a szuflát ,véletlen sem parasztvakítás ,sztem ezt a kártyát nektek találták ki ,nagyon baba cucc.
Lehet nem vagyok kellően okos ,viszont a kártya a gépemben van és tapasztalom az erejét ,neki azért jobban hiszek mint nektek ,remélem ez érthető.
+14k-ért 8gb-os RX 480? Inkább egy 6gb-os 1060 amiben picivel több a szufla is ,de ez már túl magas sajnos egyeseknek ,ha lenne 16gb-os RX 460 biztosan rá kapnátok ,hiszen a gpu erejét nem befolyásolja a kihasználás ,eme bölcs és okos fórum lakok véleménye szerint!Gratulálok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest