- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
válasz
gabipaci #28852 üzenetére
Én Total Commanderben indítom!
1, Töltsük le a Rufus 1.2.0 -t!
2, Szükség lesz egy pendrive -ra (vagy memóriakártyára + kártya olvasóra), amit a következőképpen állítunk be a Rufus-ban.
File system: FAT32 | Cluster size: 4096 bytes | Format options: Quick Format; Create a bootable disk using: FreeDOS elé tegyünk pipát,
többi elől vegyük ki. Máshoz ne nyúljunk.!!!3, Töltsük le a ATIFlash 3.99 -et, majd tömörítsük ki a .zip -ből az atiflash.exe -t a pendrive gyökerébe.
4, Másoljuk fel a flashelni kívánt BIOS(ok) -at a pendrive gyökerébe (azért BIOS -okat mert ajánlatos csere előtt lementeni
az EREDETI BIOS -t a VGA -ról és ezt is felmásolni a pen -re hogy ha gond van vissza lehessen állítani az eredeti állapotot!5, Bootoljunk be a pendrive -ról.
6, atiflash.exe -unlockrom 0 (ez nem minden esetben kell, de ajánlatos lefuttatni)
7, atiflash.exe -f -p 0 BIOSNEVE.rom (vagy BIN ha épp olyan a bios kiterjesztése)
8, Ha sikerrel jártál azt jelezni fogja, majd a legvégén újra ezt fogod látni: C:\
9, Ctrl+Alt+Del. és örülsz!
Pár kép ami nekem segít,magamnak szoktam fényképezni.
-
Snip3r_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest