- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz DroiDMester #11937 üzenetére
"itt a te cuccod i5-3570K@4,8Ghz -en jár ha nem tévedek Mennyi is így szénné tuningolva a CPU(Physics) pontszámod? 9136.pötty...."
Ez "kemény" hsz volt Ebből kiindulni és következtetést levonni ?
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
seederking
őstag
válasz Dark KillerX #11950 üzenetére
A minden ultrán-t úgy érted,hogy ahol lehet 2-3 menüpont?A többi high-very high?Hbao vagy ssao-val?
-
Dark KillerX
addikt
válasz seederking #11952 üzenetére
Ultra beállítások+ SSAO!
HBAO elvesz vagy 10FPS-t!
-
sb
veterán
válasz Dark KillerX #11953 üzenetére
Felbontás?
-
nagyúr
és a HDAO mennyit?
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
seederking
őstag
Azért kérdeztem a minden ultrán-t mert nekem pl a post fx és geometry az amit ultrára lehet állítani.Mondjuk én custom állitottam be.Ha ultra settingsre állitom akkor is csak ez a két option lesz ultra nem?
[ Szerkesztve ]
-
Dark KillerX
addikt
válasz seederking #11957 üzenetére
-
seederking
őstag
válasz Dark KillerX #11958 üzenetére
Igen így gondoltam.A shadows beállításokat elfelejtettem (hogy ultra is lehet).Mondjuk én azzal "spórolok" szerintem high is elég.Régen mikor gyengébb kártyá(im)m volt úgy tudtam az árnyékon lehet kicsit hozni fps téren és látványban sem ront annyit mint pl aa vagy textura alacsonyabb részletessége.
(tudom az aa és a textura eszi legjobban a vga-t)Neked a menü/átvezetők nem lassulnak be?
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz seederking #11959 üzenetére
Nekem a menük és a demók csak az 1.01-es patch felrakása előtt lassultak.
Alister from Hell
-
S. Szabi
őstag
Nálam így alakul a Far Cry 3:
Különböző MSAA módokkal: [link]
Megj.: Falun kívül azért több FPS-sel megy
Véleményem szerint eléggé elhanyagolható a különbség látvényilag MSAA 8x és off között, főleg játék közben szerintem nagyon észre se venni
[ Szerkesztve ]
-
taranis
addikt
válasz Dark KillerX #11950 üzenetére
Ugyanez itt is, 7850-el (1200/1250), fullhd, ultra, ssao, 2xAA, 30fps alá még nem ment, de inkább 40 körül mozog. GPU szinte végig maxon, i7-3770 mellett.
colorizer.net
-
->Raizen<-
veterán
válasz Tomix24 #11949 üzenetére
Amd proci azoknak való akik nem tudják megfizetni az intelt ennyi. Nekem se lesz többet AMD procim.
Ha meg az lesz hogy az amd elhúz az apu miatt és az intel meg alaplappal együtt fogja árulni a processzorait akkor meg pc-m nem lesz többet jön vissza a konzol.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz seederking #11959 üzenetére
Nem kell spórolni az ultrán semmi értelme, mert pl. AA off-al, HDAO-val is kiválóan fut az FC3
-
kovsol
titán
válasz ->Raizen<- #11963 üzenetére
Fő gond ott van, hogy a játék motorok nem használják ki a 6-8 szálat rendesen. Ha minden játék tolná 8 szálon akkor az fx8 és az i7 iszonyat jól vinné a játékokat, de sajnos mostani játékoknál már az is nagy szó ha 4 magra van írva. Most az intel azért jobb, mert amíg kevés magra optimalizáltak a játékok kijön az előnye annak, hogy erősebb egy mag.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Dark KillerX
addikt
válasz taranis #11962 üzenetére
Azzal a procival nem is csodálom,hogy végig fullon megy a vga-d!
Én is 1150/1300-on hajtom a vga-t,persze meg is kéri a játék,de ettől függetlenül csodálkozom,hogy elég jól elboldogul a régi rendszerem a játékkal!
seederking Nálam az átvezetők nem akadnak!
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
válasz ->Raizen<- #11963 üzenetére
Most aztán nagyon bölcs voltál.Grat...
-
taranis
addikt
válasz Dark KillerX #11967 üzenetére
Ja, mondjuk 70 fokra fel is viszi ez a game a GPU-t. De még az AC3 is.
colorizer.net
-
S. Szabi
őstag
válasz szmegma #11936 üzenetére
Hát, szerintem simán jobb grafikája van, (mondjuk inkább úgy, hogy más fajta) mint a BF3-nak, nagyon meg van csinálva ez a Far Cry 3 Főleg ugye folyamatosan változik a kinézete a napszakok, időjárás változása miatt, szóval lehet hogy valamelyik időszakban nem tűnik olyan szépnek.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz BRIKLY #11938 üzenetére
Járt nálam nem is egy 2500.K, 2700.K, 3570.K és 3770.K proci is és volt alkalmam le is tesztelni hogy tuningban mit tudnak! és mennyivel jobb mint egy első szériás i5, i7 (7xx, 8xx, 9xx)
PL: i5-3570.K@4000.MHz kb ugyan azt tudja mint egy i5-760@~4200.MHz tehát nem nagyon van lemaradva durván +200.MHz kell a jó kis régi i5 -nek hogy behozza a lemaradását(és ugye most nincs szó HT -ról) de aki nem tesztelgette saját maga az ilyen téren nem tud hozzá szólni/viszonyítani az inkább ne kotyogjon bele!
De hogy meg nyugodj tessék a másik gépembe az i5-760 ennyit hoz
*******************************************************************************************
kovsol korábban már belinkeltem hogy az FC3 használja a HT -nek is mind a 4.szálátde itt van még 1X
Tegnap csak én is tettem egy próbát hogy kikapcsoltam a HT -t hátha úgy jobban megy az FC3
De már tegnap is mondtam ezen most nem szeretnék vitatkozni hogy melyik proci milyen miért jobb
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Most melóban vagyok nem tudom kipróbálni de szerintetek a vsync bekapcsolása megszüntetheti a menüben/videókban való iszonyat laggolást?Vagy nincs párhuzam a két dolog között?
(farcry3)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz seederking #11979 üzenetére
vSync -et eleve minek kapcsolod be? akkor lenne értelme ha az nélkül 70-80.FPS -ed lenne és szét csúszna a kép de mivel 60.alatt vagy így kb semmi értelme bekapcsolni én se kapcsolom be FC3 alatt pedig nálam van sok olyan pálya szakasz FC3 ba ahol akár 90-100.FPS -t is látok de még ott sem csúszik szét nálam a kép
-
szmegma
aktív tag
válasz S. Szabi #11970 üzenetére
Az idojaras es napszakok valtakozasa tenyleg nagyszeru. Alairom.
Pl. az emberek arca a BF3-ban jobban kidolgozottabb, mint FC3-ban.
A termeszet szine is jobb BF3-ban.
+ Nekem nagyon optimalizalatlannak tunik a jatek es ezek miatt egyuttesen alakitottam ki a velemenyem a FC3-rol.
Viszont nem tagadom, hogy nem tudom letenni csak ezzel jatszok miota kijott.TV: JZ1000
-
seederking
őstag
válasz DroiDMester #11980 üzenetére
Nem kapcsoltam még be pont emiatt.Csak gondoltam mi van ha segitene a gondomon..
-
S. Szabi
őstag
válasz seederking #11983 üzenetére
Igen, úgy van bekapcsolva és úgy vettem észre, hogy 1 Frame 60 FPS, 2 Frame 30 FPS
De nálam van valami bug is, mindig mikor mikor elindítom a játékot, ki kell kapcsolnom, aztán vissza be, mert különben 30 FPS-nél többel nem megy. De átállítom off-ra, Apply, vissza 1 Frame-re, Apply, és jó.
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz DroiDMester #11978 üzenetére
Nálam a 2400@3,6GHz-en lelépi az i5 750@4GHz-et, ha a legtöbb helyen nem is sokkal, de előtte van.
-
kovsol
titán
válasz csucsbicep #11987 üzenetére
Generációnként kb 10% -t lehet számolni fejlődésként, most már nem olyan gyorsan megy mint régebben.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Alpachino
veterán
válasz csucsbicep #11987 üzenetére
+1
kb. én is valami ilyesmit mértem a korábban tesztelt I5 750 esetén, vagy is az I5 2500, már nem sokkal az alapórajel felett, hozza a 750@4GHz-et.....
-
tasakos
tag
Nagyon jó Játék ez a Far Cry 3. Szerintem parádésan van optimalizálva is. Nekem Full HD, Ultra, 2xmsaa, SSAO-val 39-55 fps-el megy. De az átlag olyan 45-50 fps. Asus 7870 V2 1100/1250. Ja és mindez egy sz@ros 3.6-on járatott Phenom II-vel! És tuti fog még gyorsulni a játék, vagy patch vagy Driver-től, de inkább mindkettőtől.
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
mrhitoshi
veterán
válasz DroiDMester #11926 üzenetére
Szóval nálad a 955BE -proci 3800 -on kb egy 7770 -et tudna kiszolgálni a fenti 2 játékban, ne a játékokat vagy a VGA -t szidd!
Na ez azért kiverte nálam a biztosítékot. Az AC3 egy magot terhel folyamatosan közben a többi mag malmozik, tehát jó hogy egy i7 erősebb lesz egy Phenom-nál, ami eddig még nem perdöntő, hiszen azért többmagosok a processzorok, hogy ne egy mag dolgozzon.
Na de kérem szépen, mi a jó büdös francért nem lehet normálisan megírni egy kib@szott játékot ?
Ott tartunk, hogy kiadják a játékot félkészen, elb@szva, és utána még az idióta patch-re is várni kell ?
Milyen retardált vadb@rmok ülnek a programozói székben?És ezek után jönnek az ilyen szép konzekvenciák, hogy már pedig a Phenom kevés. Még jó hogy, hiszen 1 mag dolgozik. Az ilyen zseniális vackokból téves eredmény jön le a CPU-limtet illetően.
Elnézést kérek, akinek esetleg ez túl sok volt, de csak valamit is érő játékról lehet normális véleményt mondani.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
-
sb
veterán
válasz DroiDMester #11980 üzenetére
Mondjuk a szétcsúszásnak sok köze nincs az fps számhoz. Inkább tartalomfüggő. gyors váltásoknál, pl. villódzó fényeknél kis fps-en is zavaró lehet a vsync off.
Az más kérdés, hogy a bekapcsolása meg mindig lassulással jár. Az input lagra gyakorolt hatása meg még rosszabb. Amikor megy 60fps-el a kép és mégis azt érzi az ember az egéren, hogy késik az irányítás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest