- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Na igen, a 6850-es Black screen probléma, és ahogy a Gigabyte lereagálta a dolgot (pár hónap után nagy nehezen beismerte a hiba létezését, de utána konkrétan magasról tett rá), számomra is ellenszenvessé tette a gyártót. Akkor én is megfogadtam, hogy Gigát többet soha (nekem mondjuk konkrétan nem volt tőlük vga-m, de az ismerősi körömben elég sok gépet raktam össze Giga kártyával - kérésre, szóval nem tudtam mit tenni, olcsóbb volt, mint a többi
), és azóta is folyamatosan kapom a megerősítést, hogy ez bizony egy jó döntés volt. A marketinggépezetük az persze nagyon működik (Ultra durable bullshit és a többi).
Kár érte, mert pl. alaplapok terén korábban egészen kíváló termékeket is leraktak az asztalra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- ASUS notebook topic
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest