- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
Üdv!
11.12-es csomaggal 6990-en van valakinek gondja? Vagy csak nálam nem megy úgy, ahogy kellene...?
-
sestertius
őstag
válasz
whiteman0524 #413 üzenetére
Nálam ilyen gond nincs - volt azonban annak idején a GTX460 SLI esetében, és nagyon nem is komáltam...
-
sestertius
őstag
Erről a 11.9-es driverről tud valaki valamit írni? Érdemes lecserélni?
-
sestertius
őstag
Üdv!
A korábbi GTX570-nél meg tudtam oldani, hogy HDMI kábelen nézzem a filmet külön tévén. Ott is külön be kellett állítani, hogy legyen hang, itt viszont nem tudom, hogyan/hol kell, hogy a kábelen átmenjen a hang is.. valaki segítsen már ki. Köszönet!
-
sestertius
őstag
Ebbe mondjuk rációt nem sokat látok. Ha oda teszi a "választás lehetőségét" azáltal, hogy kapcsolót ad, mellyel emelheted az órajelet, akkor annak használata garancia vesztést nem kellene okozzon - persze ez csak saját vélemény.... amit a gyártóknak nem feltétlenül kell osztaniuk!
Köszönet! -
sestertius
őstag
Tisztelet!
Kopogtatnék egy kis irány mutatásért, ugyanis az utóbbi közel két évben csak nvidia kártyák jártak a gépemben, és most itt van ez...
Szóval driverek terén feltettem a legutóbbi drivert, kodek csomagot és hydravisiont. Gondolom más nem kell - de javítsatok ki bátran, ha tévednék...
Szóval első körben nem tudom, mit hová állítsak a control centerben, már ha kell. Ami feltűnt, hogy egy-két játéknál /még csak ennyit tettem fel/ nem tudok közel sem olyan élsimítási beállításokat csinálni, mint korábbi kártyákkal - egyszerűen nincs. Miért?
Másrészt olvastam erről a kapcsolásról a kártya oldalán - mi is ez tulajdonképpen?Elnézést, ha láma kérdéseket tettem fel, azért igyekszem majd vissza olvasni...
Köszönet a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest