- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
Hello,
Jön egy meredek kérdés, szerintetek egy 3-3,1ghz-en járatott E4300-as proci mennyire tudna kihajtani egy 5870-est(esetleg 6950-est) igaz viszonylag magas 1920*1080-as felbontáson? Érdemes ilyenbe belemenni? Ősz tájában mindenképp váltok egy sandy bridge konfigra de már játék elvonási tünetben szenvedek Ha van egyéb hasznos ötlet erre a problémára meghallgatom.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Interceptor
addikt
válasz Tommee #19847 üzenetére
A kérdés az, hogy lehetnek e mai nem kifejezetten csak a VGA-ra támaszkodó játékoknál olyan esetek az E4300(3-3,1ghz)-5870(esetleg 6950) összeállítással, hogy a normális játszhatóság(25-30fps) alá csökkenne a sebesség ami egy új procival még bőven felette lenne? Bár ez eléggé durva különbség. Abból a néhány proci-vga tesztből amit olvastam, nekem az jött le, hogy nincsenek óriási különbségek a különféle procik között(azonos órajelen) a proci igényesebb játékoknál. Ott inkább a ghz számít(legalább 3,5 ghz kell azért a full vga kihasználtsághoz). A legtöbb játék meg vga limites ezen a felbontáson. Igaz ilyen régi procival nem láttam mostani vga-s teszteket.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz Tommee #19853 üzenetére
4850-esem volt, azt már eladtam, átmenetileg egy quadro fx 1500 csücsül a gépemben ami ugye inkább a régebbi gammákra jó meg ez inkább tervező kártya. Azt hittem kibírom őszig. Bár lehet várok még az idő nekem dolgozik. Az általam várt játékok zöme is ősszel érkezik.
-
Interceptor
addikt
válasz kisza25 #19864 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy hd felbontásban használnám, és nem 3dmark lenne a szempont. 1280-as felbontással mit csináljak, ettől nem lettem okosabb
D1Rect Ha veszek vga-t akkor 5870-nél lejjebb nem megyek, ha nem akkor várok őszig. Most nézegetem a procit amit írtál mit lehetne vele kezdeni. Egész olcsó sokat lehet rajta húzni.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz kisza25 #19869 üzenetére
Tehát akkor még se olyan őrültség ez a párosítás ezen a felbontáson? Mármint ideiglenesen amíg nem lesz újabb gép.
D1Rect: Nem kötözködésképp pusztán kíváncsiság, hogy miért lenne felesleges, lényegesen gyorsabban futna minden. Vagy pontosan mire gondolsz feleslegesen magas fps szám?
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz kisza25 #19878 üzenetére
Úgy néz ki ami nem dx11-es gamma abban nagyon nagy cpu limit van hd felbontáson már egy Phenom2 x2 555-nél is egy hd6870-essel ami valamivel erősebb mint az én procim ugyanazon órajelen. DX 11-ben keményen vga limit van hd felbontáson. Érdekes... Ugyan ott tartok mint az elején.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Hello,
Szerintetek mennyivel kerülnék közelebb az 5850-es elfogadható kihajtásához egy szénné húzott E5300-assal mint egy E4300-al ami 3ghz-en megy? A játékok alatti felbontás 1920*1080 lenne minden esetben.
[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Már lassan 2 hónapja rágódok hogyan tovább, többszőr átrágtam már ezt másokkal is de Tiétek volt az utolsó szó, kész vége minimum X4 lesz. Bull vagy SB vonalon fogok elindulni de szerintem elöbbi lesz.
-
Interceptor
addikt
válasz Silentfrog #22939 üzenetére
1280*1024-ban ne csodálkozz, hogy proci limitbe ütközöl nem mintha bármiféle jelentősége lenne hiszen amúgy is 20ezer fps-ed lehet.
-
Interceptor
addikt
válasz Silentfrog #22941 üzenetére
Ha 1440*900-as felbontású 16:10-es monitorod lenne sem változna semmit a helyzet, Ugyanúgy CPU limited lenne. Nem tudom mire elég egy 5830-as de az 5850-es még elég pl az én esetemben(hd felbontás) szinte minden játékra minimális kompromisszummal a grafikai beállítások terén. Jó egy GTA 4 nem mene jól rajta ahogy a metro 2033 sem de ezek különösebben nem is érdekelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest