- Realme GT 2 - aláírjuk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
kissé elkanyarodtatok a kérdés lényegétől..
köszönöm az észrevételt, idestova 16 éve döntögetek gépeket, szal vágom h mitől lesz baja a vinyónak meg ilyenek.
a kérdés tehát az volt h a nyomi radeon ventilátor miért kapcsol feljebb ha álló helyzetben van a karesz?
-
LLam
senior tag
szerkesztési idő lejárt a kérdésem meg nem tettem fel
szóval, van egy referencia 5850-es kártyám sapphire márkájú. Torony házban van a gép, vagyis a kártya vízszintesen csücsül a slotban. Amikor elfordítom a gépet, azaz a kártya függőlegesbe kerül, akkor a ventije felpörög 5000 rpm-ig. Miért?
-
LLam
senior tag
eléggé meglepődtem, hogy egy duál 5870-es konfigot, egy nem kis fogyasztású procival, 500W-os tápról hajtotok meg..
én egy 700W-oson gondolkodom és még ebben sem vagyok biztos.. persze feltételezem, hogy 80%-nál nem jobb és nem is rosszabb a teljesítménye ami ha jól tévedek 560W tényleges izmot jelent..
(csak 2 hete vagyok 5850 tulaj, szal ne nagyon szúrjatok le..
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest