- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
MichaelSD #8963 üzenetére
Hát... remélem nem futok bele ebbe a jelenségbe....
Mondjuk nálam a játékok külön partición/oprendszeren vannak, úgyhogy egy Win7 re-install belefér, hacsak ennyitől megjavul az ilyen hibajelenség.Megszabad kérdezni, hol és mikor vetted?
Az árgép csak ismeretlen cégeket dob ki, azoknál is csak rendelésre és bőven 100K felett.
Miközben az msi legalább 10-15K-val olcsóbb.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
MichaelSD #8954 üzenetére
Egyre rosszabb hirek....
A leírásod alapján ez olyan, mint amikor túlhúzzuk a GPU-t és a shader behülyül és egyszinű "csúcsos" háromszögeket dobál a képre.
Hőfokok rendben? És mennyi a gpu frekvenciája, asszem 875-re van húzva a vapor.Ez most egy új 5870 Vapor-X vagy használtan vetted?
Épp most akartam ilyet venni a jó hűtés miatt.
Ejh... -
ffodi
veterán
válasz
MichaelSD #8954 üzenetére
Én 4870-ről váltottam 5870-re. Amíg nem telepítettem újra a win-t addig nekem DX9 alatt, össze vissza csíkozta a képet. Lehet hogy nálad is ez a baj. Próbáld ki az Unigin heaven-be, hogy jó -e a kép ha DX11-ben van, illetve, ha DX9-ben. Ha csak DX9-ben hibázik, akkor ugyan az a baj, mint nálam volt. Ha leszedtem a drivert, akkor megjavult, ha visszaraktam, megint nem volt jó, a win reinstall megjavította.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest