- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
DroiDMester #19671 üzenetére
2db 5770 még szép hogy megeszi... amúgy nem Toxic, sima referencia 5870...
Vantage-ban mennyit kaptál?
Szénné húzva meg csak holnap lesz a kártya ha már ennyire szar az eredményem
HD 5870: 48K
HD 5770 CF: 52KMég szép hogy erősebb
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Wukiwo #19665 üzenetére
Korábban volt eredményem 1070/1400-ról is + a proci 4465-ön.. de szerintem kicsit degradálódik a kártya, vagy nem tudom mi van vele de 1055/1400 fölött szanaszéjjel fagylaltozza magát. Lehet a driver a ludas... vagy a kinti 20+ fok
Szép lenne HT nélküli 4magossal 5500+ pontot csinálni
mod: most látom az eredményeket, nagyon szépek
1055-ös GPU-val meg is lesz az 5500 pötty
-
Motion_Blur
félisten
válasz
DroiDMester #19659 üzenetére
Szép eredmények!
Végre látok olyat akinek szintén M3F deszkája van
3DMark 11-hoz melyik a jobb driver? 11.4 Preview, vagy a 11.3?
Nekem 11.4 P-vel ez az eredmény született: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
dangerzone #19625 üzenetére
Gratula, nem gondoltam volna hogy 4890-hez képest is ilyen szépen produkál
-
Motion_Blur
félisten
Referencia kártyának van hangja rendesen.. Giga OC vagy az MSI TwinFrozr II közül választanék a helyedben, de nálam is a Giga felé billen a mérleg nyelve.
Giga 5870 OC nem fér bele 47K-ért esetleg? Marha jó vétel
mod: ja hogy 6850-ről váltanál... akkor szerintem csak 5870-re érné meg
-
Motion_Blur
félisten
válasz
DroiDMester #19366 üzenetére
Pfujj de ronda ez a játék
nem ilyenre emlékszem..
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
_Volkovy_ #19236 üzenetére
Az a durva, hogy egy DX9-es játékról beszélünk...
Sokan már hónapok óta építgetik a 2-3way sli rendszereket gtx 560/570-ből, de hogy minek?én még a demo-val és a beta-val nyomtam, de elégedett voltam a sebességgel, bár az igazi aprításban azért lement 40 alá, nem is kevéssel..
11.4-es csataliszttel még nem is néztem, gondlom némi javulás várható.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
_Volkovy_ #19234 üzenetére
Értem. Haveromnál ma raktuk fel a Crysis2-t, alapfeszen 900/1300-on megy neki a kártya már 1 éve, semmi nem fektette meg, Crysis2-nek 5 perc alatt letérdelt
Egyébként én is alapon használom egy jó ideje, Shift2, F1 2010, ezeket simán viszi még fullon. Jó kis kártyák ezek
-
Motion_Blur
félisten
Nem hittem volna, hogy az MSI kiad ilyen kártyát...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
DroiDMester #19204 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb a gariztatás?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
DroiDMester #19202 üzenetére
És változtatni se tudod mondjuk Catalyst-ból?
Ha nem, akkor ez BIOS hiba lesz. Le kell mentened a BIOS-t, BIOS Editorral csinálsz egy új ventiprofilt, aztán ATi Winflash-el újrahúzod a kártyát. Vagy simán letöltöd techpowerup-ról a kártyád BIOS-át, és azt flash-eled.
-
Motion_Blur
félisten
Alapfeszen általában 900, jobb esetben 930 MHz körül. Ram meg teljesen lutri, elmehet 1400-ig is, de megakadhat 1300 alatt is..
Feszt ha jó a hűtésed 24/-re 1.25-öt lehet neki adni, tesztre meg amit az Afterburner tud (1.35V, bár nekem 1.33V fölött már nem sokat hozott)Wukiwo: [link]
-
Motion_Blur
félisten
Csak ajánlani tudom a 11.4 Preview drivert, nekem elég sokat hozott 3DMark11-ben is és gondolom játékokban se lesz rosszabb mint az elődei
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
h.adam.92 #18913 üzenetére
Ezt látod kívülről. Az én kártyám hátoldala nem nyitott hanem vagy egy fekete hátlap, ami hozzá van csavarozva a kártya GPU oldal felöli burkolatához. Nálam az egyik csavar le volt gyárilag ragasztva, + egy olyan csavar is, ami a GPU-ra fogatja rá a hűtést. Felirat is volt rajta, miszerint a csavarok eltávolítása esetén megszűnik a garancia. Egyéb okosságot nem találtam. Ha nincs ilyen címkézés + nincsenek festve a csavarok akkor nyugodtan szétszedheted.
-
Motion_Blur
félisten
Nem az, nálam 28%-on jön meg a hangja, de játékok alatt nem is igazán megy feljebb. A ref. hűtésnek szerintem inkább a teljesítménye a gond. Zárt házban, 25 fokos szobában MX2-es pasztával, kitakarított hűtéssel is 76 fokok vannak egy F1 2010 alatt, ami nem is eszi annyira a GPU-t. Mindez alapon.
Nagyon meggyőzőek a kolléga által linkelt Furmark teszt alatti hőmérsékletek, be kell ruháznunk egy ilyen hűtőre
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Djuree #18839 üzenetére
Eddig meg voltam győződve, hogy AC 5870 Xtreme lesz de most néztem egy tesztet ahol a VRM alapon terhelve 100 fok környékén van, miközben a gyári tégla hűtéssel kb. 80 fok. Most nem vágom hogy ehhez a hűtéshez akkor külön kell venni kis süniket külön hogy jó legyen a VRM hűtése, mert amit gyárilag adnak hozzá az ezek szerint nem sokat ér
VGA hűtésen ennyit még nem görcsöltem..
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem két játékot hogy mennyire fűtik fel a GPU-t 15-20 perc aktív használat alatt:
- F1 2010 DX11 minden full: 72 fok
- Crysis 2 BETA minden full: 69 fok1680x1050, 8xMSAA.
Hiába, az MX-2 se tud csodát tenni a gyári hűtéssel, egyre jobban érik az 5870 Xtreme..
mod: alapon, 21 fokos szobában..
-
Motion_Blur
félisten
Újrapasztáztam a GPU-t MX-2-vel és 6 fokkal jobb lettem idle-ben
-
Motion_Blur
félisten
válasz
torma1981 #18800 üzenetére
Szerintem 5870-et csak GTX 580-ra érdemes váltani, 6950/6970-re se igazán.
Én is gondolkoztam egy ilyen cserén, de igazából csak F1 2010-el játszok amire még sok is a kártya. Úgyhogy veszek rá egy fasza hűtést és szerintem ebben az évben nem fogom lecserélni a kártyát.
-
-
Motion_Blur
félisten
5870 tulajokat kérdezném, hogy megy nektek a F1 2010?
Én eddig virábótival toltam, pár napja megvettem az eredetit. Eddig átlag kb. 70 fps-el ment, de most érdekes módon versenyben is simán 110-130 fps, ha a box előtt elmegyek akkor esik le 80-90-re.
Patch 1.01, DX11, truelights weather hd mod, tyres v31HD mod
1680x1050, 8xmsaa, minden kimaxolva..
i7 880 @ 4.0 GHz (20x200/1.26V)
2x2 GB GT @ 2.0 GHz (8-9-8-24-1T)
HD 5870 @ 900/1300 MHz (11.2 Catalyst)Benchmark:
min_fps="86.3"
av_fps="108.1"Nem tudom mitől ez a hatalmas javulás, de kíváncsi vagyok hogy nálatok mit mutat a játék.
-
Motion_Blur
félisten
Accelero XTREME 5870 hűtése van most valakinek?
Jár hozzá minden borda, nem kell külön megvenni semmit hozzá? VRM hűtésre gondolok. Többen mondták már hogy nem teljes a csomag...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Cybertrone #18632 üzenetére
Teljes mértekben egyetértek.
Én a hangja miatt fogok rá pakolni egy Zalman-t a közeljövőben, de a tuningban nem gátolt eddig se a stock hűtés.
-
Motion_Blur
félisten
Eladóvá vált a kártyám ha valaki tervezne mostanában 5870-et
-
Motion_Blur
félisten
TDU2 hogy megy nektek?
Nálam 1680-on, minden full 50-60 fps kicsit meghúzva gyöngyűen viszi -
Motion_Blur
félisten
Van valakinek 5850 vagy 5870 CF-ben?
Mivel és hogyan tudjátok húzni a kártyákat?Egyébként nagyon komoly, F1 2010 eddig ahol ment 70-75 fps-el egy kártyával, most megy 130-140 fps-el CF-ben, tehát elég jól skálázódik, nem gondoltam volna
és még jól is néz ki
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Kettő közül melyiket vennétek?
Arctic Accelero Twin Turbo Pro 8k-ért
Gelid ICY Revision Rev.2 11k-értgyári hűtés már nagyon hangos lett nekem + a hőfokok se az igaziak
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Szerintem is. És 1 hét alatt 2x úgy jött be a Win hogy szét volt esve a kép, mintha a kártya széthibázta volna magát. Pedig semmi baja, restart uán + játékok alatt sincs semmi baja. Mióta felraktam a 10.12-es drivert azóta van ez (igaz ezelőtt a kártya BIOS-át is módosítottam).
Gondoltam hogy felrakok egy ASUS BIOS-t a kártyára, de ezek közül melyiket válasszam? [link]
A legfrissebb abban különbözik a többitől hogy minden módban több feszt kap a GPU (0.95v helyett 1.06-ot stb..)
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Na ilyet se láttam még.. megy a gép pár órája, nem is játszottam, nem indítottam 3D-s alkalmazást és azt veszem észre hogy hangosabb a gép a megszokottnál. Megnézem, és GPU 99% load, 3D órajelek.. pedig nincs megnyitva semmi, ram és proci használat is a megszokott. Minden háttéralkalmazást bezártam, és így is valami fullra terheli a kártyát. GPU-Z és a GPU Observeres Gadget szerint is.
Mi a f@sz lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest