Keresés

Aktív témák

• BadGe

aktív tag

válasz LordX #56 üzenetére

Hát amennyire ezek a tetű procik szivatnak, lassan már alapból fogok ilyen hülyeségeket mondani, hogy még gondolkodnom sem kell :)

all: hát szóval kozmetikailag azért persze lejjebb nyomnám azt a hőmérő-higanyszálat, ugyanis a 1600+ az nem 1800+ (kíváncsi vagyok akkor mit lépne) és még nincs is nyár.

azt már olvastam valahol, hogy akkor lényegében csak egy "éppen csak pöttyni" paszta kell, abból is mondjk ezüstös. (ez számíthat nagyon sokat?)

De megfordítom a kérdést: van valami amit a kenőanyag felvitele során vagy a borda felhelyezése közben nagyon-nagyon el tudok szúrni?

Ge.

• BadGe

aktív tag

válasz LordX #49 üzenetére

Te LordX, hogy mosolyogjak végre, hogy megértsd :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem nyilvánvaló, hogy baromságot írok :) Ezért írtam, nagybetűvel, nehogy valakinek elkerülje a figyelmét, és olvasás után elgondolkozzon, hogy vajon nem oltári nagy baromság ez?, De most komolyan kibaszott rosszul érzem magam, hogy még magyarázni is kell, annál is inkább mert így nehezen fogsz tudni kiszálni a sértődöttésgedből. ->> helyes válasz egy smiley

1. "mesterséges kékhalál" :)
    2. "fagyasztják a gépet" :) "ettől hűl a proci"
    3. a BSOD-t gyorsan váltogatják a még futó programokkal :)
    4. előgenerált :) BSDO-tól a windows gyorsabban fagy ha _akar_ :) :) ...mert már bent van a kessben :)

BSDO - Blue Screen Of Death

Na szóval, bocs, legközelebb még nagyobb baromságot írok, hogy a kezdő egyetemistáknak is feltűnjön :)

Ge.

ui.: de igazad vana, lehet, egy ezzel a teljesen laikus látogatókat feleslegesen vezetem félre. elnézést kérek! ki kell jelentenem, hogy a _fagyástól_ nem hűl a proci :)

• BadGe

aktív tag

válasz LordX #43 üzenetére

:) Ejnye LordX hát nem írtam elég nagybetűkkel?

na szóval, a melegedésről: Panaszkodtam rengeteget, hogy a procim eszeveszett meleg. (52 fok nyitott háznál, terhelés nélkül, 62-65 zárt házban terheléssel).

végül az egész hóbelebancot kicsit átkonfiguráltam, sajna ehhez bele kellett nyúlni a gépbe is, amitől pedig irtózom, de hát ha lúd, legyen hideg..

1) levettem a hűtőbordát és megnéztem alatta a lónyálat. Namost éppencsakhogy 1 pici pöttynyi valami volt rajta, a régi 600-as athlonom pedig tocsogott a pasztától... Ide felkentem még egy keveset, amit egy másik régi hűtőn találtam, meret paszta ügyileg nem voltam felkészülve.

1A) megnéztem közben a proc hőmérő helyzetét is, teljesen hozzányomódik a proc aljához.

2) kiderült, hogy hiába kértem 300W-os tápot a srác aki a gépet összerakta egy 235W-os tápot tett bele, ami állítólag egyébként is nagyon kevés.

3) az alaplapot és minden egyebet betettem a régi toronyházamba, ahol egy kicsit több a hely meg a levegő.

Na szóval most szépen lement 48 fokra a proc hőmérséklete, remélem ez bezárt házban sem megy sokkalé feljebb.

Tanulság: legyen hely a házban, legyen megfelelő a táp, legyen elég paszta a borda és a proci között. Namost, hogy nekem hogyan sikerült összehozi hogy mindegyik el legyen b'szva?...

Ge.

Aktív témák