- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Hát amennyire ezek a tetű procik szivatnak, lassan már alapból fogok ilyen hülyeségeket mondani, hogy még gondolkodnom sem kell :)
all: hát szóval kozmetikailag azért persze lejjebb nyomnám azt a hőmérő-higanyszálat, ugyanis a 1600+ az nem 1800+ (kíváncsi vagyok akkor mit lépne) és még nincs is nyár.
azt már olvastam valahol, hogy akkor lényegében csak egy "éppen csak pöttyni" paszta kell, abból is mondjk ezüstös. (ez számíthat nagyon sokat?)
De megfordítom a kérdést: van valami amit a kenőanyag felvitele során vagy a borda felhelyezése közben nagyon-nagyon el tudok szúrni?
Ge. -
BadGe
aktív tag
Te LordX, hogy mosolyogjak végre, hogy megértsd :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire nem nyilvánvaló, hogy baromságot írok :) Ezért írtam, nagybetűvel, nehogy valakinek elkerülje a figyelmét, és olvasás után elgondolkozzon, hogy vajon nem oltári nagy baromság ez?, De most komolyan kibaszott rosszul érzem magam, hogy még magyarázni is kell, annál is inkább mert így nehezen fogsz tudni kiszálni a sértődöttésgedből. ->> helyes válasz egy smiley
1. "mesterséges kékhalál" :)
2. "fagyasztják a gépet" :) "ettől hűl a proci"
3. a BSOD-t gyorsan váltogatják a még futó programokkal :)
4. előgenerált :) BSDO-tól a windows gyorsabban fagy ha _akar_ :) :) ...mert már bent van a kessben :)
BSDO - Blue Screen Of Death
Na szóval, bocs, legközelebb még nagyobb baromságot írok, hogy a kezdő egyetemistáknak is feltűnjön :)
Ge.
ui.: de igazad vana, lehet, egy ezzel a teljesen laikus látogatókat feleslegesen vezetem félre. elnézést kérek! ki kell jelentenem, hogy a _fagyástól_ nem hűl a proci :) -
BadGe
aktív tag
:) Ejnye LordX hát nem írtam elég nagybetűkkel?
na szóval, a melegedésről: Panaszkodtam rengeteget, hogy a procim eszeveszett meleg. (52 fok nyitott háznál, terhelés nélkül, 62-65 zárt házban terheléssel).
végül az egész hóbelebancot kicsit átkonfiguráltam, sajna ehhez bele kellett nyúlni a gépbe is, amitől pedig irtózom, de hát ha lúd, legyen hideg..
1) levettem a hűtőbordát és megnéztem alatta a lónyálat. Namost éppencsakhogy 1 pici pöttynyi valami volt rajta, a régi 600-as athlonom pedig tocsogott a pasztától... Ide felkentem még egy keveset, amit egy másik régi hűtőn találtam, meret paszta ügyileg nem voltam felkészülve.
1A) megnéztem közben a proc hőmérő helyzetét is, teljesen hozzányomódik a proc aljához.
2) kiderült, hogy hiába kértem 300W-os tápot a srác aki a gépet összerakta egy 235W-os tápot tett bele, ami állítólag egyébként is nagyon kevés.
3) az alaplapot és minden egyebet betettem a régi toronyházamba, ahol egy kicsit több a hely meg a levegő.
Na szóval most szépen lement 48 fokra a proc hőmérséklete, remélem ez bezárt házban sem megy sokkalé feljebb.
Tanulság: legyen hely a házban, legyen megfelelő a táp, legyen elég paszta a borda és a proci között. Namost, hogy nekem hogyan sikerült összehozi hogy mindegyik el legyen b'szva?...
Ge.
Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest