- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
nálam 3 nappal ezelőltt az 1200-as TB 1.6-os corefesz-en stabilan ment (1.64).
A nyálra azt mondják, hogy éppen annyi kell ami a magot befedi. (megszopattam magam az új xp1600-al, mert egyfelől sima szilikonzsírt tettem rá, másfelől meg úgy kikentem, egy tepsit... így aztán kapásból 65 fok volt)
A nagy ház sajnos nem számmít. Zárt állapotban akár 5-7 fokot is emelkedhet a hőmérséklet, de ez persze szellőztetéstől függhet. Amíg kisérletezel addig a bázis állapot a nyitott ház legyen.
nyitott háznál 49-52 fok körül volt a proc hőmérséklete. rengeteget paráztam miatta. szal, szívni kell egy kicsit vele. Meghalni nem fog, legfeljebb megtudjuk, hogy hol válik instabillá :)
Ge. -
karib
addikt
Nem fagy ilyen hőmérsékleten? Lehet, hogy nincs semmi gond vele, határeset. 122-es jó hűtő, elégnek kell lennie (speckó szerint is az). Jól felfekszik, stb.? Nyitott házzal milyen a helyzet? Lehet, hogy csak befülled a doboz. Ha ez a gond, akkor:
1.) Kábeleket, stb. rendezd el minél jobban, hogy ne lógjanak összevissza,
2.) Hátul amit lehet, nyiss ki (kitörhető lapocskák a slotoknál, ilyesmik),
3.) Plusz hangkeltő (ventillátor) beiktatása.
Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus M16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest