- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz FST200 #29371 üzenetére
68xt-t meg lehet fektetni fhd-ben is, 56x mellett. Csak akarás kérdése. Ebből kiindulva nem kérdés, hogy a 6800-at vedd.
Pug@ha láthatóan megbízható embertől vásárolsz, szerintem nem érdekes a garancia (amennyiben jó az ár, stb). Egy elfogadottan jó hardver (pl nem giga windforce vga ) ha ment két évig gondos kezek között hiba nélkül, akkor mehet még további tizet is ugyanígy. Persze össze is dőlhet, de nem általánosan jellemző. Ilyen alapon ne vegyünk se autót, se lakást kéz alatt. De no offense, csak kicsit túl van tolva ez a garancia ügy.
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
xtremist
őstag
Próbáltam mindkét kártyát sima 5600-zal b550m steel legend alaplapban. Kiszolgálja mindkét kártyát, de ha választhatsz mindenképp 6800. Nem mondom hogy szándékosan csalnak a tesztekben, de már nem egyszer jártam úgy, hogy máshogy alakultak az erőviszonyok a valóságban mint a tesztek alapján várható lett volna, és a legdurvább eltérés a 6750xt/6800 összehasonlításban volt a 6800 javára.
-
veterán
A kártyából egyértelműen a 6800-at venném. Most linkelték többször is az XFX SWFT-t, ami jó áron van: [link]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest