Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
köszi srácok! tisztában vagyok vele, hogy kb. a jelenlegi procim tudását hozza majd, nem is ezért cserélek.
integrált vga nem feltétlen szükséges nekem mert mindig is diszkrét vga-t használtam mivel gémelek azért keményen, ezért elég nekem a vga nélküli athlon is! szal jelen esetemben csak a cpu számítási teljesítményére vagyok kíváncsi! ami már érdekesebb az amit írtál, hogy az újabb szériás apu-k is fm2-re jönnek majd ki! így már elgondolkodtatóbb a vásárlás, de még mindig nem tudom...a számozások végén a "K" a szorzózár mentességet jelzi? tehát athlon esetében is (651K)?
"építkezni" nem nagyon akarok a jelenlegi AM2+ gépem már vagy 4 éve megvan és a mai napig tökéletesen kielégítő a teljesítménye!
-
Hurkaleves
őstag
szevasztok!
miért mondják azt, hogy FM1-re nem érdemes "építkezni"? miért érdemesebb FM2-re? az új cpu-k abba lesznek jók vagy mi? megmondom őszintén, hogy most állok gépújítás előtt és nagyon agyalok, hogy FM1 vagy FM2 legyen... nem nagyon győztek meg a tesztek, hogy a trinity mellett kéne döntenem hisz Mhz/Mhz versenyben a Llano szénné veri! sőt a Llano 3ghz-n hozza még a 3.6ghz trinityt...
mivel van diszkrét vga-m (radeon 6870) ezért egy Athlon II X4 651K-n agyalok erősen nem pedig egy trinity alapú Athlon-on... szerintetek? egy pici (tuningot is tolnék a Llano-ra.) thx.még egy kérdés: mennyire melegszik ez az athlon X4 651K proci ugyan? gyári hűtő boldogul vele viszonylag halkan?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- EAFC 26
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest