Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Totál jó a 9000 tényleg, semmi baj vele, de ugye a gép koncepciója ebben az esetben az, hogy minél több halott audio és grafikus api-t lehessen rajta játszani.
Alapvetően CRT-re van szánva, tehát az nem gond, ha valami csak alacsony felbontáson fut.
Azért Unrealozni Metal apin a3d-vel elég király lenne, és pár kattintással később mehet valami más game DX-ben EAX hanggal, még pár katt és DOS game klasszik SB16-tal.
-
gban
veterán
válasz
DarthSun
üzenetére
Mondtam én....
NForce chipsetbe Atit tenni
XP saját MS driverével hibátlan egy 9600 Pro (ennek a hűtését is felújítottam tegnap ha már lendületben voltam), de az AMD-től leszedett 10.2-t feltéve (ezt adja az oldal automatikusan, XP-hez) újraindítás után közli hogy a driver nem használható, korábbi oprendszerhez készült, és 4 bites a kép.
NF csomag korábban feltéve, lehet,a vga-t kellett volna feltenni előbb, rémlik hogy volt ilyen, csak már nem tudom minél.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest