- Netfone
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
MasterDeeJay #85189 üzenetére
Bile Demon leírta a lényeget, vastag, sodrott kábellel vidd a delejt minél rövidebben. viszont nem tudom pontosan mekkora feszültségről beszélünk, az AMS1117 feszültségszabályozó családot esetleg ajánlom figyelmedbe. (kevesebb ampert tudnak, de akár lehetne RAM chipenként egyéni táp, vagy keresni egy nagytesót, nem tudom mert ilyen kis feszültségekre már nem disszipatív stabilizátorokat szoktak használni) egyben tárgyalhatunk is a dologról, szívesen összedobok neked kis daughterboardokat amik leginkább csak tápot visznek hogy tudj vele kísérletezni. csak ugye tudni kéne mi a pontos feszültség ami neked kell.
-
Bile Demon
őstag
válasz
MasterDeeJay #85189 üzenetére
A labortáp esetleg jó lehet, ha viszonylag rövid és vastag kábellel be tudod kötni a megfelelő helyre. Mondjuk min. 2.5mm2-es kábellel és csak az utolsó 10-20cm-en váltasz át 0.5mm2-esre. Szerintem olyan 5A-es áramot tudó táp elég lenne. A 3A-es kérdéses.
Az ellenállásos Vram mod. is működik.
Nekem volt olyan 9800 PRO-m, amin gyárilag 0.1V-al kevesebbet kapott a memória, mint amire az adatlap szerint szüksége lett volna... Az itt-ott felvillanó pöttyök jelezték a hibát és underclockolva jó lett. Fesz. emelés után is jól működött. (Csak amikor szépen, véglegesre meg akartam csináltatni egy technikussal az ellenállás cserét, akkor a két ellenállás értékét felcseréltem és akkora feszt kapott, hogy hirtelen halált halt.
)
Ebben a hozzászólásban írtam róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Bittorrent topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Netfone
- Társasjáték topic
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő