- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
gaben88 #43473 üzenetére
Gaben, hogy ertsd, nezd meg ezt. 0:34-tol a lenyeg, de azert nezd vegig
Aztan megerted miert vagyunk mi az elet AMD-s oldalan
-
ViZion
félisten
válasz
gaben88 #43473 üzenetére
AMD-t még a Phenomokat is babusgatni kellett, arra nem érdemes, hogy berakom és auto-n üzemel, mikor jó esetben 1 GHz-t lehet húzni rajta, vagy többet... Szal. vegyél i5 procit, ne is K-t, csak símát, egy VGA-hoz és játékokhoz is bőven elég fHD-ban, és azt összerakod, kész.
Frescho: jah, AMD mindíg megelőzte a korát, ami szép, csak nem jövedelmező.
Minap épp azt tárgyaltuk, h APU-val alig van laptop, nincs kis méretű alaplap igazán (AM3+ egyáltalán). AM1 is mire jött, már az androidos kütyük is tudnak lassan annyit, a nagyon netezős-szkájpolós userek inkább tabletet vesznek, mint olcsó lapost. (Vitatkozni vágyók kedvéért: eladásoknál a tableteké emelkedik, asztali az 0 felé konvergál, laposok még tartják magukat, de ki tudja meddig?)
-
dergander
addikt
válasz
gaben88 #43183 üzenetére
Egy kicsit olvasd el amit irtam,mert nem értetted meg,az AMD a gyenge magocskáját kompenzálja a mantle álatal,ugyanis ha olvasnál PHs mantle teszteket látnád hogy egy kaveri 290xel összedobva mantle alatt már-már képes hozni a normát.
De nem ezen van a hangsúly,hanem ezen a várom a jövőben hogy legyen 8mag kihasználásra reagáltam,mire ez beérik valamikor 5 év múlva neked már bőven nem FXed lesz,ahogy nekem se hanem az a 14nm-es FinFet AMD -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
gaben88 #43183 üzenetére
A lenyeg az hogy az AMD a tobb gyengecske magos megoldasban latja a jovot es nem az intel fele brutal eroben a jatekok szempontjabol. Erre jo pelda a mantle es a DX 12...es valahogy igy lesz helyes.
Szerintem az FX -et sohasem tervezett hosszu tavra, inkabb egy olyan ideiglenes megoldasra terveztek...szerintem. Ha nem igy volna akkor mar reg a piacon volna a 8550...es jovore mar tesztelhetnenk 8750-et is. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
gaben88 #43174 üzenetére
Ha AMD parti vagy vegyel egy tesztelt 8350-et az apron...told fel 4.8 GHz-re es nagyjabol rendben lesz.
Sajnos sajat tapasztalatbol kiindulva az en 8350-esem 4.8 GHz-en nem tudta rendesen meghuzni a 780-at ...ami kb 290-es szint. De ezzen segithet a mantle....en is olyan 7970/280x/680/770 kartyakhoz ajanlom az FX-et...azt tudom 100 %-ban hogy kihajtja... -
-
ViZion
félisten
válasz
gaben88 #43171 üzenetére
AMD oldalon FX 8320/50, de APUban is vannak jók, de ilyen áron még sztem játékra pont nem jók, hiszen oda azért kell még a dedikált VGA (OK, kazuárokhoz nem kell, de "JÁTÉK" a PH!-n nem is arról szól...). Hogy meddig lesz elég? Azért VGA-ból hamar jönnek az újak, proci "kihajcsa" még az újakat is pár évig, utána meg DDR4 és szép új világ. (Igen, várom a DDR4-et és a végtelen ramdiszkeket... csak pénz legyen rá
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged