Május végéig befut a Magic OS 8.0 a Honor 90-re és Magic V2-re

A gyártónak nyolc napja van teljesíteni az ígéretét.

Az AI fókuszú Vivatech kiállításon tartott sajtótájékoztatót a Honor, és amellett, hogy új négyszintű funkciócsomagot jelentettek be, illetve elárulták a Honor 200 premierjének dátumát, ígéretet tettek arra is, hogy a Honor 90 és a Honor Magic V2 még ebben a hónapban megkapja a végleges, stabil MagicOS 8.0-s frissítést. Ezt a vállat vezetője, George Zhao maga mondta el a színpadon azért, mert természetesen a MagicOS 8-cal együtt érkeznek mesterséges intelligenciával felvértezett funkciók a két említett készülékbe.

A szóban forgó készülékek mellett a Magic 4 Pro és Magic 5 Pro is frissül mostanában, arra már elkezdte a Honor kiküldeni az Android 14 alapon futó friss verziót, a Magic 6 Pro pedig alapból ezzel érkezett, erről tesztünkben is írtunk, illetve a telefon bejelentése után kiadott Varázsportál funkciót is kipróbáltuk.

A szerkesztőségben napi használatban lévő Magic V2-n továbbra is még a béta verziója van fent a rendszernek, erről korábban írtunk. A Honor akkor azt ígérte, hogy júniusig megérkezik majd a végleges verzió, most úgy tűnik, hogy ehhez tartani fogják magukat. (Aminek személyes mellékszálon rendkívül örülök, talán így végre újra működőképes lesz a Google Pay rendszer a készüléken, amit a béta kiütött.)

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés