- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
misu
senior tag
Hy!
Én most vettem egy 950-es durcit és simán megy 1280 valamennyit...
igaz van egy kis plussz fesz.(1,8V) meg grafitozás, de hibátlan...
akit érdekelnek részletek, please mail...
Bye! -
wassermann
addikt
Visszatérve a topic-indítóhoz, akárhogy is a Spitfire, Morgan - eljárt már felettük az idő...
Az utolsó XP-magos Durcik többsége viszi a 2200 MHz-et, csak már ilyet is nehéz találni. -
Esmein
nagyúr
én a morganemből sajtoltam ki 5.5*220-at.
-
antikomcsi
veterán
válasz
wassermann #8 üzenetére
Nekem a spitefire most 7x133-on megy alapfeszen, ugyan ott lehet a vége, mint a 800-asnak, 950-esnek, mivel ennek a magnak ott van a technologiai vége, ez azt jelenti, hogy nagy általánosságban 1100MHz-nél vége.
-
wassermann
addikt
Megerősíthetem # 4-et, nekem pár évvel ezelőtt egy 700-as, ugyanilyen
Spitfire-magos Durcim volt és nem sikerült belőle fesz. emeléssel sem
900 MHz-nél többet kipréselnem.
[Szerkesztve] -
tila1
csendes tag
Köszi szépen! akkor szeintem veszek másikat
-
FControl
tag
-
Esmein
nagyúr
Namármost vagy az alaplapodon lévő dip-kapcsolókka(ill jumperekkel, ld.: alaplap leírás) l tudod tuningolni, vagy lábkötözéssel
Google: fab-51
De sztem az 1 ghznek is örülhetsz, ill ha a szorzót unlockolod akkor fsb cross overclock tehát mhz marad szorzó le fsb fel-> memsávszél növekszik, felpörög a rendszer.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tila1
csendes tag
Hi all! ilyen procim van és szeretném egy kicsit felhúzatni d ebiosban nem megy! hogy lehet hogy jó legyen és h nem szálljon el a proci 2 hét alatt! Max 1100-ig akarom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest