- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
> Tippre szerintem ezeknek
> a következő 3 évben szinte semmi látható hatása nem lesz,én optimistább vagyok ..
1,5 év múlva ( 2023 karácsony)
kb +50% kimérhető single core teljesítménynövekedést várok
az akkori zen5 -töl ..
( az 5800X-hez képest )persze a játékokban ez nem jelent automatikusan +50% teljesítménynövekedést ..
mert nem mindig a cpu a szűk keresztmetszet.
De valószínüleg a fejlettebb InfinityFabric azért ott is besegít
( + RDNA4 ? )Ami igazából az is jelenti, hogy elég 1,5 év múlva beszállni a platform-ba.
( B750 -es alaplap .. ZEN5 .. RDNA4 )----
ráadásul akkor már várhatóan megszünnek a gyártási problémák,
és örült árversenybe kezd az Intel és az AMD ... -
Petykemano
veterán
Kompromisszumok és szerény igények mellett biztosan nagyon sok rendszer használható elég sokáig. Hogy ki meddig hajlandó lemenni, egyéni kérdés.
Én csak azt mondtam, hogy ha van $400-500-od és az igényeidet kiszolgálja 6 mag és annál több nem, vagy csak rendkívül ritkán válna hasznodra, akkor jobban jársz, ha ma a $400-500-od felét költöd el arra a hat magra, amire épp szükséged is van és a fennmaradó összeget 2 generációval később költöd el a 2 genérációval újabb 6 magra, mint hogy ma megvegye ebből az összegből a +6 magot (=12) azért, hogy a +6 mag, amihez látszólag jó áron jutott hozzá, majd milyen jól fog jönni 2 generáció múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Robot fűnyírók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest