- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #9829 üzenetére
Őőőő....
Ezen most összezavarodtam.
Azt hittem, hogy a közel 5 milliárd dolláros felvásárlás lényege épp az, hogy az AMD-nek legalább az olyan kényes (nem general purpose) szervermegoldások esetén, mint az AI ne kelljen valamilyen saját megfontolásokkal, saját érdekekkel rendelkező szervergyártó cégre hagyatkoznia, hogy az majd remélhetőleg összedobja a megfelelő konfigot és nem rontja el valami ostobasággal (lásd az apuk mellé tett előző gemerációs semmivel nem erősebb dgpu a notebookokban), hanem mind a rendszertervezés, mind pedig a gyártás és szállítás vonatkozásában ki lehesen hagyni a middleman-t, ami egy jobb, célra tervezett rendszer gyorsabb szállítását teszi lehetővé.De ha a gyártórészleget tovább értékesítik, akkor pontosan mit tartanak meg, milyen céllal és az pontosan milyen előnyt fog jelenteni, amire egy negyedévnyi bevételt és többévnyi nyereséget elköltöttek (készpenzben)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest