- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorolatom
tag
válasz
Gyufaaa #5794 üzenetére
sztory a következő:
Volt egy asus Gforce 8300 lapkával szerelt deszkám. Eladtam azt is és a 260-as procit is, ebből vettel egy A785GMH/128M lapot és egy asus M4A785TD-M EVO, meg egy Phenom II 550-es procit, a régi 800-as ramokat megtartottam és vettem még 1600-as ramokat is, persze közben a barátnőm gépét is eladtam, kibeleztem. Az én gépemben volt az asrock, egy tesztpadon az asus +phenom II + DDR3-as ramok, mert ugye kellett egy működő konfig, ha kell a net. Tehát az asztali gépen volt a net. Már mindent végig próbáltam, régi bios, új bios. A régi BIOS-szal lehetett manuálisan állítani hány magot akarok aktiválni, mindent részletesen be lehetett állítani. Nem ment, pedig végig próbáltam az össze lehetőséget. Próbáltam 3 maggal is. Aztán felraktam a legujabb BIOS-t, ott mindent auto-ra állítottam, így se ment, aztána feszültséget állítgattam fel le... fogtam google aztán rákerestem M4A785TD-M EVO core unlock Phenom II 550. A létező összes youtube videot megnéztem, angol cikket elolvastam a témáról, semmi. Azt is megpróbáltam lelesni az egyik vidoról, hogy meik bios verzóval sikerült, de hiába. Ez szeptemberben volt. szerinted a feszkó mennyire kéne állítanom?
-
motorolatom
tag
üdv! Kérem segítsen valaki! Van egy M4A785TD-M EVO alaplapom, automata core unlock-kal és van egy AMD Phenom II X2 550-es procim és az istennek se sikerült 4 magosítani. Az alaplappal lesz a gond? Callisto magos a proci és lap pedig 785G/SB710.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged