- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Elővettem az AMD Overdrive-ot, és csináltam vele egy fél órás stability test -et. Minden probléma nélkül lefutott...
Robi 86: olyan alaplap kell, amelyiknek a déli hídja SB710, vagy 750. Ilyenek vannak, de valószinüleg a 800-as deszkák is támogatják az ACC-t.
A GA-MA78LMT-US2H pl. jó kis deszkának tűnik... -
villamos
őstag
válasz
darál0w #1553 üzenetére
Átállítottam a Biosban a feszültséget 1.3V -ra. A prime fut, az asrock program 1.352V -ot mér, és 52 fokos hőmérsékletet mutat...
Az OC tunerrel álítgatom a feszt, most 1.25 -ön van. A hőmérséklet csökkent 50 fokra, viszont a hw monitor még mindig 1.352 V-os értéket mutat, a CPU-Z meg 1.296V -ot mér. Most kinek higgyek? -
villamos
őstag
válasz
Mr.Rain #1550 üzenetére
Úgy fest nem is akármilyen. Az órajele 3100 MHz. Egy ilyen Athlon van jelenleg, az X4 645. Ez azért érdekes, mert ez a proci több mint 30k -ba kerül, ezzel szemben én 17k -t fizettem az enyémért...
A prime 8 órától kezdve folyamatosan megy, a proci hőmérséklete bár elérte a 60 fokot, de azt egyszer sem haladta meg. A magfeszültség 1,46V. Ez megfelelő? Elvileg az ACC-t kivéve minden alapbeállításon, vagy auto -n van a Biosban... -
villamos
őstag
Sziasztok!
Van egy Athlon2 X3 445 processzorom, ami egy Asrock M3A770DE lapban csücsül. Úgy tűnik, hogy talán sikerült aktiválni a negyedik magot. Az aktiválás után a CPU-Z Phenom2 X4 B45 -nek látja, Deneb maggal.
Szeretném az esetleges L3 Cache-t is aktiválni, amennyiben ez lehetséges. (Itt másnak már sikerült ugyanilyen procival, ha jól láttam.) Hogyan tudnám ezt megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest