Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thboxx

aktív tag

válasz Müszi #3968 üzenetére

Hali!

Kössz a tippet, de így sem igazán akarja. :( Bár már most eljutott odáig, hogy majdnem betöltött a win. Meg kaptam 1-2 kékhalált is. :DDD Megpróbálok még szöszölni majd vele, ha valakinek van még valami építő jellegű javaslata, meglátása, szívesen fogadom!

Szerk: most jut fejembe, hallottam olyat is, hogy win nem mindig szereti a magaktiválgatást, és van akinek az segített, hogy újrahúzta az oprendszert......

• thboxx

aktív tag

Hali!
    Nemrég tulaja lettem egy Ph II X2 545 procinak. Elég sokat olvasgattam már a magmodról, elméletben majdhogynem profi vagyok már benne, DE... biosban mag aktiválás OK, gép restart, bios szerint Ph II X4 B45 OK, win boot kifagy nem OK..... kis plusz fesz, meg szórakozás a per core opcióval, kicsit tovább jut a win boot, de kifagy. Próbáltam mindkét magot külön külön, egyikkel fel is állt a rendszer, tehát 4-ből (eddig legalábbis) csak 3 mag jó. Megjegyzem teszt nem volt. Gyári hűtővel nem igazán akartam nyúzni, a max fesz 4magosításra 1,43 volt neki. Az alpenföhn brockenem már úton van, holnap ér ide. Azzal gondoltam elmegyek fesszel max 1,5ig, ha úgy sem megy a 4 mag nem kínzom tovább. Érdekesség, a hűtő miatt visszaállítottam gyári X2-re, aztán gondoltam 3 mag mégsem lehet olyan nagy hőkazán.... újra aktiváltam. És láss csodát... az előzőleg működő (felállt vele a win7 64bit) 3. maggal win boot kifagy..... Értékelést, és véleményt kérnék szépen. Az építő jellegű kritikát elfogadom. Lehülyézést nem szeretnék. Ja a lapom MSI 790XT-G45.

Új hozzászólás Aktív témák