- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
jGs21
csendes tag
válasz
Gézengúz #6313 üzenetére
Nekem újraindítás után se történik vele semmi! MA770T-UD3 lapom van! Bármilyen bios nem oldja fel mindig marad a phenom x2 555! Az asrock lapomban feloldotta az 550-est de 1mag szarvolt, ebben is kipróbáltam az 550 est de szintúgy nem csinál vele semmit! EC:hibryd ACC disabledre visszaáll! Valakinek volt már hasonló? A Következő biosokat használtam: F2,F4,F8,F10 Van még 1 béta is amit meglesek! Azért írom le mert ugyan lehet hogy a procit nem lehet 4 magosítani de olyat még senkinél se olvastam hogy nem oldotta volna fel! Olyat hogy feloldás kékhalál meg kikapcsoló gép azt vágom de nálam nem ezek a problémák állnak fent! Választ várok nem Okoskodást meg OFF-olásokat! Köszönöm!
-
vizirider
tag
válasz
Gézengúz #6031 üzenetére
hát én nem akarok senkinek sem üzletet csinálni, de ahogy nézem iponból 555 cirka 26 k 560-as meg 28 k
ha tutira mész kb 30 ami 4 magos viszont kérdés hogy 34-35 körül már van 6 magos X4 960T
nem tudom árban meddig tudsz elmenni. vagy rizikózol aztán vagy bejön, vagy nem.
nekem előtesztelt X4 960T-m van, hát nem bántam meg. pláne ha úgy nézem hogy a tevásztásodhoz képest a +magokért 2000 ft körül dobtam rá pluszban. és 6 maggal aztán elvagyok még vagy 4-5 évet tuti (lehet többet is, nem vagyok jós)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest