Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
darál0w
üzenetére
sajna majd csak 23 óra után leszek otthon legközelebb,de úgy emlékszem volt egy menüpont,ahol állítani tudtam,hogy syncronban vagy asyncronban mozogjanak az értékek.
De ez lehet más. Majd megnézem később,ha hazaértem,és leírom az eredményt."Ez alól csak a régebbi FX és az újabb Black Edition (BE) processzorok, valamit az Engineering Sample (ES) példányok képeznek kivételt. Az Athlon64 és X2, tehát a korábbi K8 alapú processzorok esetében a CPU magjai és az integrált memóriavezérlő (IMC) órajelei szinkronban mozogtak, így a CPU szorzó módosításával az IMC órajele is párhuzamosan változott fel vagy éppen lefele. A Phenom esetében helyesebben K10 óta a magok és a memóriavezérlő órajelei külön utakon járnak. Ennek elsősorban energiatakarékossági okai vannak, de ez most nem ide tartozik. Az IMC egy teljesen különálló szorzót kapott az aszinkron működés lehetőségének érdekében. Tehát a Phenom processzorok megjelenése óta a CPU szorzójának emelésével csak és kizárólag a CPU-ban található magok órajele (ebbe beletartozik az L2 cache is mivel ez magórajelen üzemel) változik és semmi más."
Ezt olvastam,és értem is.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest