Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
na, holnap 555-ösök tesztje újra
-
rumkola
nagyúr
-
rumkola
nagyúr
válasz
petike2014 #2798 üzenetére
nekem is jelentkezik sokszor, szerintem ph motor bug
viszont igp-nél nagyon durván előjött, feltoltam 750-re és használható lett -
rumkola
nagyúr
válasz
petike2014 #2655 üzenetére
játékokban vga számít, netezni meg tökmindegy hogy 3300-as cerka vagy penom2 x4
-
rumkola
nagyúr
válasz
petike2014 #2653 üzenetére
semmilyen különbséget nem fogsz észrevenni
-
rumkola
nagyúr
válasz
petike2014 #2644 üzenetére
benne van a 6MB L3 ugyanúgy mint az 5000+okban volt.
-
rumkola
nagyúr
válasz
csucsbicep #2599 üzenetére
én nem tudom melyik OPN a jó, de itt biztosan vágják a szakik
azt hogy hibázik-e feloldás után, azt viszont nem lehet megállapítani
-
rumkola
nagyúr
válasz
kucseranor #1638 üzenetére
nem az igp az oka
nem tudom mi lehet az oka de sokan panaszkodnak ugyanilyen FSB limitre, miközben másoknál (nálam is) igp-s lapban 310-315Mhz a plafon....
-
rumkola
nagyúr
válasz
d.véderjoe #1547 üzenetére
ilyenkor winfos újratelepítés az van
-
rumkola
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1407 üzenetére
talán hibásak a magok
-
rumkola
nagyúr
válasz
legenda007 #1526 üzenetére
alkalmas
az esélyét nem tudom -
rumkola
nagyúr
válasz
darál0w #1521 üzenetére
namost mivan?
-beállítok mindent aztán F11 és ez lesz az 1.-es profil mondjuk?
utána beállítok full OC-s profilt, ez lesz a 2-es profil és ezt is F11-el elmentem?
aztán F12-vel betöltök?
(gondolom bioson belül mindezt, nem simán F12 boot közben)nah kipróbálom, ez fasza lenne
-
rumkola
nagyúr
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy az egyik haveromnál ugyanilyen gond volt amd vga mellett. Ahogy az NV kártyát lecserélte AMD-re, visszább kellett vennie a tuningot 200mhz-vel. Mikor erről beszélgettünk nem akartuk elhinni, hogy igaz, mindketten azt hittük, ez csak valami egyszeri dolog volt, hihetetlen volt hogy másnál is megtörtént ami nálam.
szóval x-aktaegy dolog volt közös mindkettőnknél: sapphire 4870 (neki a proc is más volt)
-
rumkola
nagyúr
Átlagban alapfesszel mennek 3Ghz-et (1.325)
az enyém fél éve megy 1.4V-vel 3410Mhz-tDE!!!! csak NV vagy integrált VGA-val.
ATI VGA-val csak 3300Mhz-et bírt menni, akármekkora feszt kapott (2 különböző alaplappal is ki lett próbálva). Na erre varjatok gombot.Mellesleg most eladtam a VGA-mat nem játszom, így 0.9V-vel megy 2 maggal 800Mhz mindig.
-
rumkola
nagyúr
Am nekem van egy X2 5000@ Phenom2 X4 6MB kesses proci (Herrz cikkjének hatására). Megvétele óta 1.4V-n ment 3410Mhz-n. Nem próbálgattam a feszeket, első indításnál erre lőttem be. Tegnap előtt próbálgattam lejjebb menni vele, 1.3V-vel megy most 3190Mhz-n. Prime terhelés alatt 15fokot hűlt a proci. Nem mellesleg a fogyi is kevesebb lehet vagy 40wattal. Kevesebb fesszel terhelésre fagy, Mhz-ben pedig nem akarok lejjebb menni, úgyhogy marad így.
Ja, 770UD3 volt alatta, nem régen cseréltem 785g-ud3h-ra a lapot, és ez is bírja amúgy a 310-es FSB-t stabilan (amit nem gondoltam volna az integrált vga miatt), chipset feszemelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged