Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Srácok én vágom csak nekem is megy 1600Mhz-n igaz sokat nem dob rajta,de ha már megveszem cl7-es memóriának akkor az mennyen is annyin...Inkább az időzítés ami igen is fontos az AMD-nél,na azt nem lehet értelmes szintre csökkenteni.A probléma lényegével foglalkozzunk.Lap,memória és tápcsere után ugyan az a gebasz.Csak a proci a változatlan.Kizárásos alapon itt a bibi.Na már most tessék segíteni a fent említett kollégának,mert vagy a memória vezérlő(i3)szerencsétlenkedik,vagy valami más a prociban és ezt kéne orvosolni.Én ugyan így belehasaltam egy ilyen prociba.Volt memória és lap cser és a végén meguntam és szerzetem egy gyári 4 magost.Azóta boldogság,de nem is ez a lényeg
.Szerintem ott valami bios beállítási hiba lehet és ezt kéne kiszűrni,de mivel én nem vagyok magfeloldó mágus inkább tőletek kértünk segítséget
A kolléga(V.Dave) úgy láttam jelentkezett is és mivel nála van a baj ő bővebben tudna mesélni a storyról. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Battlefield 6
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Osmo Pocket 3
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Szerintem ott valami bios beállítási hiba lehet és ezt kéne kiszűrni,de mivel én nem vagyok magfeloldó mágus inkább tőletek kértünk segítséget
A kolléga(V.Dave) úgy láttam jelentkezett is és mivel nála van a baj ő bővebben tudna mesélni a storyról.