Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
válasz
diablo1984 #8094 üzenetére
Egy másik ph-s nak is volt ilyen jellegű problémája ugyanezzel a lappal pár száz hsz-szel visszább..
Lehet csak az az adott rev. volt tré -
GG888
senior tag
Kicsit megkésve, de itt az első szösszenet.
Tuning nélkül, tehát abszolút gyári beállításokon, 1440*900-as felbontáson, 4*-es anizotropikus szűrés melett, minden más maxon/highon/bekapcsolva átlag 40fps, ha felrobban mellettem valami, vagy bele az arcomba, akkor kicsit beszaggat (mikrolag) valamint a füstöt meg szívleli ha sok van belőle, akkor 30 alá is beesik.
Ezek gyári alapbeállításon, alapfeszen, gyári frekin, turboval., IGP-t se bántottam, Vision contor center a legújabbnál egyel régebbi, ma felrakom a legfrissebb bétát, az szerintem még hoz majd 10%-ot.
-
GG888
senior tag
Ma
letöltöttemmegvásároltam a borderlandset, este megírom az eredményeket.
Dead Space 3-at, Tomb Raider 3at, farcry 3at elviszi mid, mid-high grafikai beállítások mellett.
Singularityt max grafon vitte, Dishonored pedig szintén középmagas grafon fut.
Starcraft 2 is a magashoz nagyon közeli beállításon elszaladgál.Egyébiránt 2*8gb mingmax 1600asat cserélnék gyorsabb 2*4-re ha valaki esetleg érintett
-
GG888
senior tag
válasz
solfilo #7753 üzenetére
Köszönöm az infot, cpu-bosson találtam egy igen hiányos táblázatot
Eszerint 81.25W a tipikus fogyasztás.
Ami megintcsak fura, hisz akkor az IGP-s példány az hihetetlennek tűnik, hogy szintén beleférjen a 100W tdp-be. Mondjuk load alatt.Bocs ha hülye kérdések, én csak el-elhallok ezt az, core2duok mikor kijöttek, akkor kiszálltam a hardvervilágból, honlapokkal szöszmötölök inkább
-
GG888
senior tag
Sziasztok!
(Asus F2A85-M-LE+A10-5800K, fontolgatok cserét 750k-ra, hardveres cégnél dolgozom, így nagyker nettó áron hozzájutok
)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy sikerült ezt ilyen remekül megoldani, hogy a 750k is 100W-os fogyasztással jön ki?
Visszakapcsolható esetleg az IGP csak le van tiltva?
Ha meg nincs benne akkor hova a 100W?Megköszönném, ha valaki felhomályosítana.
(Futó projektként meg a hétvégén felhúzok a 16 giga ramomból mondjuk 6-ra egy win 7-et, kiváncsi vagyok ramdisken hogy teljesít a konfig....de ez már off
-
GG888
senior tag
válasz
TaylorPro #7042 üzenetére
Nekem is A10-5800k van jelenleg, hozzá pedig Asus F2A85-M-LE lap.
(de valószínű ugyanolyan driverleezt fogsz kapni hozzá, mint nekem is van
Lehet, hogy egyedi probléma, lehet, hogy szériahiba, a D-Sub kimenetem a lapon az biza kontaktos.
ha bikán be van tekerve a kábel, akkor nincsen vele semmi gond, de ha laza, akkor billegteti a kábelt és néha kék színekebn tarkállik a monitorom képe.Tuning terén se sokat tudok róla mondani, egy ilyen hűtőt szereztem rá, bár specifikációba még csak FM1 szerepel, de probléma nélkül rámegy FM2-re is.
Utoljára Core2Duo-t tuningoltam, ott még kicsit egyszerűbb volt kiigazoldni a beállításokon (meg kevesebb is volt)
A bios nagyon sokrétű, ahogy az a mostani uEFI biosos vackonál el is várható.Mellé van 16GB memóriám, amiből 4GB-t lecsíptem ramdrivenak, összességében nekem minden igényemet kielégíti.
Kérés/kérdés esetén én is szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Gitáros topic
- Vicces képek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest