Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
Üdv! Melyik FM2-FM2+-os proci hajthat ki egy GTX960-at? Nem szeretnék mindent cserélni,de a proci még beleférne. A gép többi része maradna!

-
Pehi
senior tag
Pedig bíztam benne,mert ahogy néztem játékok alatt monitorozva jóócskán hagy a prociba a VGA. Ha húztam a procit,szinte semmi nem változott FPS téren,de amikor a VGA-rántottam meg megnőttek az eredmények rendesen! Ha logikusan gondolkozok,szerintem VGA limit van. Akkor ezek szerint a legerősebb FM2 vagy FM2+- os proci nem elég egy 50 ezres kártyához?

-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Egy 860 K-s procihoz szerintetek melyik VGA menne jobban? GTX 950 vagy egy GTX 960 4GB. Jelenleg egy GTX 750 2GB van a gépbe,de nem tudom hogy kihajtana-e ennél jóval erősebbet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest