- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Vartanus #2790 üzenetére
Nem kábel kell hanem az a műanyag kis kocka azzal lehet a 2db lábat össze zárni,lehet akkor neked nem adtak alaplap mellé olyat.
Igen a törlőre de ahoz tápkábelt ki kell húzni majd elemet ki venni és utánna jön jumper.
Arra értem hogy próbàltad biost újra flashelni usb ről stb.Meg gondolom volt pár újra indítás ezek azok amik később nehezítik hogy egy újraírásal helyre hozzák(tapasztalat mert egyből azt kérdezték tőlem is hogy próbáltam e újra rakni biost meg hogy sokat indítottam e újra és mivel igen,próbáltam szépen el is csesztem egészet mert csak chip cserével tudják most meg csinálni így az 5-6 ezer helyett most fizetek 15ezret(9ezer az új chip).Anno jártam így asztalival,tudtam jumperel elsőre törölni biost. -
Gubu0101
veterán
válasz
Vartanus #2785 üzenetére
Tápkábel ki,elem ki,azok a tűk szerintem a jumper miatt van de nem biztos,lenni kellene egy kus müanyag kockànak azt rá kell húzni majd várni ~10 percet,jumper le,elem vissza,táp kábel vissza és be kapcs.
Egy szomorú hírem viszont van mivel a sok újra indítás nem tesz jót és nehezebb vissza àllítani biost.
Ha ezekjel a tanácsokal nem megy amiket mindtak többiek is akkor marad a szakember,1-2 óra és helyre is teszi feltéve ha epromal újra tudja még írni ha nem akkor chip csere.Az újraírás is azon múlik mennyire lett már bele piszkálva. -
Gubu0101
veterán
Én a toshi laptopal jártam így op rendszerből frissítette volna biost(csak így lehet) erre fagyás.
15 ezer a javításAmúgy meg 2. Variációm közt az A10 5800K van,sok jót olvastam róla meg írtak itt fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest