Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
Na elkészült az ígért cikk A4-5300, vegyétek, vigyétek. Crysist kihagytam, mert nem tudtam életre kelteni, lehet később megpróbálom megint.
-
tikshow
addikt
Üdv srácok!
Beszereztem én is nagyszülőknek egy A4-5300-at. Megy minden nagyszerűen teljesen elégedett vagyok vele. Egy problémám viszont lenne. A proci hőmérsékletet Speedfan-nel vagy AXTU-val rendesem tudom mérni, viszont a GPU-t nem tudom mérni. Van egyáltalán értelme ezt mérni vagy ugyanannyi, mint a proci hőfok lényegében? Másik kérdés, mi az elméleti maximum hőmérséklet amit kaphat? - Néztem az AMD oldalát, de nem találtam róla semmit sem.
Egyébként szeretném majd letesztelni jó pár programmal játékkal és logout-ra kirakni, mert ahogy nézem se külföldön se itthon nincsen róla teszt, szeretnék valami támpontot adni azoknak akik ebben a prociba gondolkoznak. Ezekre a programokra is várok pár ötletet. 3DMark06, 3DMark11, Unigine Heaven, Cinebench 11.5, Battlefield 3, Dota 2 eddig ami lesz, ezek mellé kellene szerintem még egy pár darab.
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmgyűjtés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged