- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfcsaba
csendes tag
Köszönöm a segítséget. A bios frissítést megejtettem, turbot lekapcsoltam, c6ot is, (cicergett a táp, pedig nem egy gagyi fajta), 1866-on megy a memória, így elég mindenre ahogy nézem, rohadt gyors. Az APU mögött van még egy venti, ami kihúzza a meleget a táppal együttműködve, ezekkel a beállításokkal, meg az AXTU-val átlagosan 29-31 fokos a gép (APU venti fullon megy, nekem kell a zaj az alváshoz, kisbabánk van), és 23 fok van a lakásban, csak nézek. A tévét még nem próbáltam, még ott tartok, hogy reinstall megvolt, bemásoltam a cuccaim, most telepítgetem a szokásos programjaim (XP-volt, win7 lett). De ha valami bökkenő lesz, írok. Még ha megoldom is, hátha másnak is lesz vele baja.
-
wolfcsaba
csendes tag
Sziasztok!
Nagy öröm és boldogság, vettem ma egy Asrock FM2A85X-et, egy A10-5700-al, valamint 2x4GB 2400-as GEIL RAMot (GEL38GB2400C11ADC 1.65V).
1. Lapozgattam kicsit a füzetet, bepattintottam a memóriákat, hogy duálban menjenek, úgy is megy, ellenben ha megmondom az alaplapnak, hogy ez a memória 2400-as, akkor nem indul. MÉRT?!
2. A másik, olvasgattam itt, hogy C6-ot kapcsoljam le, turbót ki, ilyenek. Valaki összefoglalná, hogy mit hova állítsak, hogy jó legyen? Nem az a lényeg, hogy 5000 FPS legyen a Doom 8ban, hanem stabil, hűvös, energiatakarékos legyen.
3. 1.20-as bios van most a lapon. Fel merjem rakni az 1.60-at? Valaki próbálta már? Arra gondoltam, hátha megjön az esze a lapnak és hajlandó 2400-on hajtani a memóriát.
4. Tuningolni nem szoktam, bár azon gondolkodom, hogy ezt a gyári hűtőt, ami ránézésre is, és 5 perc használat után is úgy vélem semmire sem való, lecserélem egy X2 6000+ hűtőjére, abban van anyag. Vagy az, hogy pár perc után ilyen meleg, beállítás kérdése?
5. Általában nem játszok. Ha meg mégis, akkor 1280*768-as felbontásban, és nem zavar, ha nem fullon van minden. Viszont érdekelne, hogy ez a cucc így milyen proci + VGA párnak felelne meg? Ha lehet AMD vonalon mondjátok, az intelt, nvidiát még annyira sem követem, mint ezt. Most egy HD4670 + Athlon II X2 255 + Asrock N68C-S UCC + 2x1GB DDR3 1333-t cserélek erre.
6. D-SUB-ot és HDMI-t akarok klónban használni, D-SUB elsődlegesként, hangot csak a hangkártyáról akarok hallani. (ez mindig küzdelem volt, végül sikerül valahogy, de fogalmam sincs, hogy mitől)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest