- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
kopidoo #4794 üzenetére
Én ezt értem,mert én tuningolok amit csak lehet, szeretem a pénzemért a legtöbbet kapni, a 7770 esem ramja 1600 ketyeg
De az haver teljesen laikus, valami gebasz lenne, nem tudná megoldani és nagy a távolság. Nekem is néha meggágyul a lapom és nem hajlandó menni az általam beállított értékeken miközben előtte fél évig ment mint az atomóra. Most is nem klappol valami, már szenvedek vele két napja, csak nincs időm rendesen megcsinálni. De megpróbálok szerezni valami bika ramot. -
andras888
aktív tag
válasz
HeavyToys #4789 üzenetére
köszönöm a válaszokat!
nekem is Brockenem van
Akkor rammból megpróbálok keresni gyorsabbat.
A hely ahonnan vásárolni szoktam 1600-ok voltak(corsair) azt hiszem, de az 3-4 színbenValamint, mint írtam főként net, mozi és metin2 re lesz, de ha neadj isten megbódulna és futtatni szeretne v mi komolyabb játékot 19" monitoron megteheti?
-
andras888
aktív tag
hali!
Egy barátom megkért hogy rakjak neki össze egy gépet, és az fm2 re gondoltam mert nincs nagy igény hardverileg. Főként Metin2, 19" monitoron, filmezés, net. (szerintem azért nekiugorhat egy két újabb játéknak is.)
A10 5800
ASRock FM2A75 PRO4-MEddig eljutottam a kérdések:
1. Ram, nem lesz tuning, elég egy 1333(legolcsóbb kingmax) vagy 1600(jókat olvastam erről Corsair Vengeance DDR3 1600MHz)?
2. Hűtés, gyári hűtő mennyire bírja el a 5800-at(halk gépet szeretnék)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest