- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
Közben találtam egy tesztet, amit érdemes megnézned. Pécs bolt, ismerem őket, korrektek nagyon!
-
Konfigos
őstag
Én a magam részéről(és most kövezzen meg bárki érte) de "játék" vizet veszek rá.Én is egy 6k-s keretből akartam gazdálkodni,amit azért kapunk használtan léghűtő közel se tud annyit mint az Asetek LCLC(alias corsair h50) vízhűtés.Árba meg ugyanott vagyok én mivel van ventim is hozzá.Kb egy 10-12k-s léghűtést leveri még,felette már elvérzik persze.De akkor is érdemes nézni a 10-12k vs 6k árat.Nekem volt komoly 40k-s vizem is régebben így nem félek tőle igazán.
Használtan ami jó vétel lenne rá jelenleg: Alpenföhn Brocken,ez szerintem még a fenti vizet is elveri annyira jó,csak nekem nem futja rá most.Szóba jöhet még a Freezer pro 13 is akár,az is nagyjából 6k körül mozog használtan.Hyper 212 plus esetleg,vagy evo kiadás.Hyper tx3 vagy tx3 evo szintén nem rossz,és az megvan kb 3-4k-ból használtan.Újonnan sokkal kisebb a lehetőségek tárháza sajnos.De a leggazdaságosabb szerintem az a tx3 hűtő egy plusz ventivel ami szívja róla hátul és lehetőség szerint továbbitja egy házhűtőnek ami meg kitolja a házból.Elég kicsi és ahhoz képest nem rossz egyáltalán szerintem.Újonnan amik szóba jöhetnek 6k alatt:ez,ez,ez,ez,ez.Ezek közel azonosak,nagyjából tx3 szintüek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest