- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
MadSun
csendes tag
Köszi.
Most megy már jó ideje, 37-38 közt váltakozik, talán ezt tartja, ha nem, akkor meg nemtom ... a házzal minden rendben, szinte mindig ezt veszem (Alap, NO design, 4 nagy 2 kicsi hely, 350 -es táppal)
A Falconrock tényleg annyira jó ? sokan dícsérik, de nálam (másik gép) speci. helyzet van.
Fenyőfa ház ( nem vicc ... teljesen fa az egész) 2G cel, gyári hűtővel, és nem ment még fel 34 fölé :) -
Spire FalconRock II!!!
-
MadSun
csendes tag
Üdv!
Iglo 2420 as hűtőt tettem egy AMD 2200+ XP-re,
alapjáraton biosban 42 fokig ment fel egy óra alatt.
Emberkék, tud nekem valaki mondani vmit ? (Nem az én gépem ... úgy raktam össze vkinek ... és ez bosszant .. )
Egy-két szervizes azt mondja, hogy 55-60 fokig semmi baj az AMD-vel, de ezt vagy elhiszem, vagy nem.
so, kérdés.
Kinél mi az optimális AMD hőfok ? Milyen hűtővel ?
(A proci nincs túlhajtva, és nem is lesz)
Kösz. -
so_ha
senior tag
Üdv The Thing!
Itt a magyarázkodás: a modemes netem belefagyott amikor le OK-éztam a hozzászólást, majd amikor visszjöttem a lapra frissitettem, így sikerült dupláznom.
Üdv Hold!
Örülök hogy ily könnyen örömet tudtam szerezni neked! :)) -
The Thing
tag
yo nem kell mindent kétszer mondani kétszer mondani :))
-
so_ha
senior tag
Helo mindenkinek!
3 hűtőről csak adatok:
TITAN TTC-D5TB: 38.22CFM/3000Rpm/29DBA;
SpireFalconRock II (5F271B1L3): 27.8CFM/2300Rpm/25DBA;
SpireFalconRock I (5F271B1M3): 37.8CFM/2700Rpm/26.5DBA;
Én az utolsót veszem meg, mert a légszálltása közel azonos a Titánéval, de csendesebb, a FalconRock II meg azért a legcsendesebb, mert a legkisebb fordulaton a legkevesebb levegőt szállítja. :DD -
so_ha
senior tag
Helo mindenkinek!
3 hűtőről csak adatok:
TITAN TTC-D5TB: 38.22CFM/3000Rpm/29DBA;
SpireFalconRock II (5F271B1L3): 27.8CFM/2300Rpm/25DBA;
SpireFalconRock I (5F271B1M3): 37.8CFM/2700Rpm/26.5DBA;
Én az utolsót veszem meg, mert a légszálltása közel azonos a Titánéval, de csendesebb, a FalconRock II meg azért a legcsendesebb, mert a legkisebb fordulaton a legkevesebb levegőt szállítja. :DD -
geoff
tag
Azt aruljatok el, ki hol vette ezeket a hutoket, melyik boltok aruljak ?
-
zsborbas
aktív tag
Nálam egy xp1700+@2000+ megy WBK68-al, elég csendes, és max 43-on megy a proci, feszültség emelés nélkül, teljes terhelésnél. Többet is tudna a proci, csak még nem hozták meg az új alaplapomat, a mostanival meg max 12.5x szorzót lehet beállítani. Most egy ASUS A7V133C-ben megy, de ha minden igaz akkor a héten megjön az ASUS A7V8X GOLD, és akkor megnézem mit is tud ténylegesen a proci. :)
-
ReFleXx
addikt
Spire FalconRock II AMD 2000+ terhelve 40°C és nagyon HALK
-
Mkill
aktív tag
Igen halkablet de a hömérséklet nöt a kence nem hiném mert a magra raltam KB Fekete bors nagyságut Windows alat mivel lehet megnézni a hömérsékletet mert DOS alt mértem a 66 fokot. és szerinte most mégtöb kiprobáltam a CPUCOOL9&Motherboard Monitor 5 de nem indulnak el XP alat.
-
andorpapa
őstag
Több oka is lehet a rossz szereplésnek.
A pasztát leszedted? Pótoltad valamivel? Amúgy nem érdemes leszedni, mert ha erősen dörzsölöd, akkor a hűtő talpa is bomlani kezd, ami pedig erősen ront a hűtésen, és a GlacialTech preaplikált pasztái jók, így felesleges leszedni. A másik dolog pedig a lesarkazásvédő lehet. Használsz? Mert az is okozhat rossz érintkezést, így érdemes eltávolítani azt.
Egyéb most nem jut eszembe, de 1.2-es TB-n nem lenne szabad ennyire melegednie, jó hűtő a 2410. -
Mkill
aktív tag
Szia neked milyen procid van énis ma vetem a Igloo 2410 hütöt 26dBA AthlonXP2600+ és csalodtam az 1.2 AMD Athlon 66 fokon megy ez szerintem nyagyon durva.
Edig egy TITAN TTC-D5TB(5/TC) ami 45 foknál nement feljeb rakom visza a régi hötöt.Te leszedted a rajtalévö fehér hütözsirt vagy lekapartad és raktálrá ezüstzsirt? -
Cane
őstag
válasz
Sir Fisher #1 üzenetére
Glacialtech Igloo 2410 v. 2410pro
Halk és cool. -
Graphy
aktív tag
válasz
Sir Fisher #9 üzenetére
Sir Fisher: nem, nem, az 2410pro!!!!
2600+ ig bírja a proci! Amikor vettem sajna jobb nem volt, de az 5 év gari az nagyon cool, csak kár, hogy 2 év múlva már nem lesz jó a procimra!! :((
..és szarhatok az 5 év garira... -
Dirtyz
őstag
válasz
Sir Fisher #1 üzenetére
Hali!
Spire Falconrock II. -
ocrulez
csendes tag
Nekem a hangero a legfontosabb a gepnel. Imho ezert en sosem gondolok a jovore. Most legyen csendes a gepem, a tobbit meg majd meglatjuk ''akkor''.
Bar ezt egy kicsit cafolja, hogy vizzel hutok most is. Erre nem gondoltal meg? (marmint a vizre, ezt csak csendben kerdem, nekem 2100+@2700 default fesz 27Cidle/41Cfull terheles, de 2950+(?)@1,85v is csak 47Cmax) -
Sir Fisher
tag
Szerintem az 2410, nem? De ha a jövőre is gondol az ember akkor talán az kevés lehet.
-
Graphy
aktív tag
Szerintem a GlacialTech 2140pro COOL!!! :DD
-
Sir Fisher
tag
És mi a véleményetek a dupla ventis hűtőkről? pl:Globalwin TAK 58
-
-
válasz
Sir Fisher #1 üzenetére
Ma vagy holnap rakok össze egy 2000+ XP-vel gépet, de valszeg Palomino magos lesz. Spire Falconrock II hűtőt kértem hozzá, a honlapján található adatok szerint jó lesz. Majd kiderül...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Sir Fisher #1 üzenetére
Hat................
coolink h2t-re gondoltam, kicsit hangos de birja a stapat!
udv
neduddki -
Turmoil
senior tag
válasz
Sir Fisher #1 üzenetére
Nekem 2400+ van, ami 2 GHz, de simán megy 2100-on is, 200*10.5-tel, de talán feljebb is menne, nem nagyon erőltettem. Igloo 2410 hűti szép csendesen, gond nincs vele. (Chaintech 7NJS-ben)
-
Sir Fisher
tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék beizzítani egy AMD 2.1 Tbred (remélem B) procit a deszkámba (ASUS A7V8X), nettó 19e-ért igencsak megéri. A bökkenő az, hogy milyen hűtőt érdemes hozzá venni? A procit reményeim szerint 12*166-on feszkó emelés nélkül használnám.
Akinek hasonló procija van kérem segítsen!
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest