- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
:C :C
-
trbvszkij
tag
:D Ez érv ám:) Gondolod, a 2500+ Barton tuningban rosszabb válaszokat kapnál, mint itt?
Egyébként: ez a rendszer így teljesen fázisban van. A VIAKT400 miatt az FSBt csak a PCI/AGP órajel emelkedésével együtt tudod emelni, ami sokkal nagyobb kockázat, mint a proci tuningolása (legalábbis nekem az adataim fontosak). A ramod is 333MHzes, itt szerintem komolyabb tuningnak esélye sincsen. -
Ijk
nagyúr
Csak alapfeszen, ha szerncséd van viszi a 200x11-et (nekem nem volt, csak 177x11-et visz)
-
Imy
veterán
Tudom, de én itt lennék kiváncsi, hogy mit mondanak...
-
Imy
veterán
Hello!
Asus A7V8X-X alaplap, 333MHz Ram, 2.5+ Barton procit hogy lehetne tuningolni, hogy ne melegedjen jelentössen?
Most zenehallgatás közben 22fok külsö, 34 fok belsö, 48 fok procihömérséklet....
válaszokat köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R5 2600X / Beszámítás OK!
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest