- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zopet17
csendes tag
...kösz, amúgy fél órát gondolkodtam a jelszavamon.....
Tehát akkor nyugodtan vehetem... 939-es lesz, mellesleg, de a lényeg a 64 mittudomén ... bit
összepakolom, mint bármelyiket, és mehet.... ugye ? Jólvan . Mindent kösz! -
_Volkovy_
nagyúr
A lehető legjobb,amit most vehetsz.
Természetesen minden fut rajta. -
zopet17
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok annyira otthon a témában, de a szomszéd srác nem hagyott lehetőséget, hogy ne én rakjam össze az új gépét. Na most: AMD párrti ....
téma lezárva. De a kérdés az hogy a 64 -es AMD mindennel kompatibilis? Vagy kell hozzá az új windows... indulnak - e a régi programok..... tehát lehet hogy jót mosolyogtok, de nekem fogalmam sincs, hogy ez a 64 mit takar. Namost az biztos, hogy a tesztekben ezek a legjobbak. Bemerjek vállalni egy ilyet, vagy maradjak a P4-nél. A szomszéd gyerek egy motoros állat, aki imád játszani. De nálam sokkal hülyébb ezekhez. Talán még csak felrakni sem tudja a játékait...
De a lényeg hogy megbízik bennem, én pedig bennetek. Írjátok már meg hogy mit tegyek és hogy milyen ez a 64-es cucc!
Köszi: Zopet
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest