Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos fotók mutatják meg, milyen lesz a Red Magic 11 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
romeozor
csendes tag
Kösz.
Az első postomat már nem akartam tovább hizlalni, ezért azt már nem írtam le, hogy Androidékat hátrahagynám.
Világos, hogy a Kindle Fire HDX oprendszere is Android alapú, de ez mégis közelebb van egy céleszközhöz. Nem célom játszani, gyökérkönyvtárakat turkálni, 270 alkalmazást letölteni, folyamatokat analizálni, lakást kifesteni, világot megmenteni. Viszont azért minimális "okos" funkcionalitásról sem mondanék le mint pl. böngészés, email olvasás vagy mittomén (inkább legyen és ne használjam, mint kelljen és ne legyen meg a lehetőség). Ez kizárja az e-ink modelleket (?).
Van hands-on tapasztalatod a HDX oprendszerével? Nekem az egy darab megnézett youtube review adta bölcsességgel nem tűnt ki semmi, ami kifejezetten rossz lenne. A termékértékelésekben sem olvastam hajmeresztőt, de azok ugye angol vásárlók, nem feltétlenül tükrözik a magyar környezeti viszonyokat.
Igazából a vásárlás, pontosabban a nem-vásárlás döntését Amazon eldöntötte helyettem, mivel lejárt a termék akciója (199 gbp). Talán majd legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest