Hirdetés
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
murdock25
tag
köszönöm, jó ötlet! Gondoltam én is hasonlóra, de aztán nem csináltam. Most kipróbáltam, érdekes módon erste kártyával 100eur-t is visszadobta a gift card vásárlásnál.
Viszont közben a megrendelést elfogadta egy másik OTP-s kártyámmal, igaz elég érdekesen, mert a 215 EUR-ból eddig leemelt egy 130 és egy 35 EUR-s részt, közben ki is értesített az Amazon, hogy "order placed". Meg is jelent a rendelt tételeknél a "track package", habár még "not yet dispatched" az állapot. -
murdock25
tag
Sziasztok! Egy éve nem vásároltam Amazon-on, de most a Prime Day miatt vettem pár cuccot. Tavaly nem volt gondom vele, de most a régebben regisztrált bankkártyám kapcsán a rendelést követően pár órán belül elutasító levelet kaptam emailben. A kártyán van pénz, nem járt le, nincs rajta limit, vagy ha van, akkor nem akkora, amekkora a vásárlás értéke. Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni? Már 2. kártyával próbálkozom, és a kedvezményes árakat meg akarom tartani, így pár napom van csak kifizetni, különben bukom a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest